- Konu Sahibi mavikelebek34
Heyecanli bir yapiniz yoksa 3.sinavda gecersiniz. Bosverin 4 hak var nasilsa. Arabayi stop ettirmeyip parklari da yaparsaniz gerisine takilmiyor komisyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkın bitince nolucak bastanmi sinavlara gircenKızlar iyi akşamlar. Bugün ikinci kez direksiyon sınavına girdim ve yine kaldım. İki hafta sonra tekrar sınav var ama girip girmeme konusunda çok kararsızım. Moralim çok bozuldu hadi ilkinde heyecandı stresti dedim ama bu sefer gerçekten çok takıldım. Derslerde sıkıntım yok herşey normaldi. Bugün sakindim heyecanda yapmadım ve gayet güzel başladım ama birden araba stop etti ve modum düştü üstüne tekrar. Komisyondakiler araç ve yol hakimiyetimin iyi olduğunu gayet iyi kullandığımı söylediler kurs hocası da dahil. 2 hakkım kaldı ve yapabileceğimi düşünmüyorum artık. Benzer şeyleri yaşayan veya yardımcı olabilecek var mı aranızda ☹☹
Kilit nokta sakin kalmak. Yapabileceğine inan ve yola çık. Yol boyunca yapacağın hareketleri içinden tekrar et böylece hem sinyali falan unutmuyorsun ve sakinleşiyorsun .Kızlar iyi akşamlar. Bugün ikinci kez direksiyon sınavına girdim ve yine kaldım. İki hafta sonra tekrar sınav var ama girip girmeme konusunda çok kararsızım. Moralim çok bozuldu hadi ilkinde heyecandı stresti dedim ama bu sefer gerçekten çok takıldım. Derslerde sıkıntım yok herşey normaldi. Bugün sakindim heyecanda yapmadım ve gayet güzel başladım ama birden araba stop etti ve modum düştü üstüne tekrar. Komisyondakiler araç ve yol hakimiyetimin iyi olduğunu gayet iyi kullandığımı söylediler kurs hocası da dahil. 2 hakkım kaldı ve yapabileceğimi düşünmüyorum artık. Benzer şeyleri yaşayan veya yardımcı olabilecek var mı aranızda ☹☹
Dosyan yanıyor canım sil baştan başlıyorsunHakkın bitince nolucak bastanmi sinavlara gircen
Neden peki duz vites girdin kursa, yani aracınmi duz vites ? Benim.zamanimda hepsi icin ortakti kolaylik yoktu otomatikle ders alamiyorduk.Boyle bi sansin var.Bu arada bende ilk direksiyon sinavinda park dugmesine basmadim diye kalmistim ikincide gecmistim.
Ben 4.de geçtim sakin pes etmeyin. Üçüncüden sonra artık girmesem direkt otomatik için tekrar kursa yazilsam diye düşünüyordum o kadar moralim bozulmuştu. Ama sonuncuda geçtim yani üzülmeyin.
Evet kursta çalıştığım arabayla sınava girdim ama derslerde stop ettirmemiştim hiçMerhabalar, ders gördüğünüz arabayla mı sınava giriyorsunuz, yoksa farklı bir araba mı ? Her arabanın kavrama noktası farklı oluyor, eğer farklı arabaysa o yüzden de stop ettiriyor olabilirsiniz. Ayağınız ders gördüğünüz arabaya alışmış olabilir.