- 19 Ocak 2013
- 322
- 41
Öğretmenlik yaptığım ilde kursa yazıldım ben ilçede görev yapıyorum önceden ilde yaşadığım için ilde yazıldım ama sonra çok pişman oldum kurs çok ilgisiz ve sorumsuz hep ben aradım dersleri istediğim gibi zoraki dil döke döke uzakta olduğum için almaya çalıştım maddi manevi çok yıprandım.Ordan aldığım yetmez diye özel ders de aldım 2 saat okuldan bi hoca da yardım etti arabasıyla trafikte sürdüm zor alanlardan bile geçtim gel görünkü 2 sınavda da yolu biraz geçtikten sonra indirdiler son birkaç yıldır direksiyon sınavları çok zor küçük bi hata da bile indiriyorlar arabadan.
3.sınav temmuz sonu yaşadığım ilde özel ders alacam ehliyetim olmadığı için trafiğe çıkartmayacaklar oraya gidince 2 saatlik derslerini alsam bu sefer geçebilir miyim diye düşünüyorum araba sürebiliyorum ama yine panik heyecan yapmamdan korkup kaybedeceğim diye korkuyorum 2.sınavda resmen ayağım titredi pedalleri karıştırdım parkı çok iyi yapmama rağmen istop ettiğim için ilerisine izin verilmedi.Çok sıkıldım yoruldum....
3.sınav temmuz sonu yaşadığım ilde özel ders alacam ehliyetim olmadığı için trafiğe çıkartmayacaklar oraya gidince 2 saatlik derslerini alsam bu sefer geçebilir miyim diye düşünüyorum araba sürebiliyorum ama yine panik heyecan yapmamdan korkup kaybedeceğim diye korkuyorum 2.sınavda resmen ayağım titredi pedalleri karıştırdım parkı çok iyi yapmama rağmen istop ettiğim için ilerisine izin verilmedi.Çok sıkıldım yoruldum....