Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar selamlar; bende direksiyon dersi wermek istiyorum.onyıllır aktif sürücüyüm.ister kendi arabanızla ister kendi arabamla olabilir.ümraniyedeyim.ilgilenen arkadaslar olursa çok sewinirim. sewgilera.s.
zeynepcim satlik ücretlerine kadar nasıl hiç bilmiyorum biraz arastırıyım.eşimden yenı ayrıldım çok acil birşeyler yapmam lazım.ilgin için tesekkür ererim.a.s.
peki ama yasa dışı olmuş olmazmı yaptıgınız iş olaki ders verirken birşey olup t.folisi yakalar ise ne bilem sizin açınız yönden yani başınız ağrımasın bence güzel bir iş ama elinde belgen olsa daha iyi olur kanımca ben yakın olsaydım sana ilk öğrencin olmak isterdim ben araştırmıştım sürüçü kurslarını saati 45 tl demişlerdi şimdi ne bilmiyorum
peki ama yasa dışı olmuş olmazmı yaptıgınız iş olaki ders verirken birşey olup t.folisi yakalar ise ne bilem sizin açınız yönden yani başınız ağrımasın bence güzel bir iş ama elinde belgen olsa daha iyi olur kanımca ben yakın olsaydım sana ilk öğrencin olmak isterdim ben araştırmıştım sürüçü kurslarını saati 45 tl demişlerdi şimdi ne bilmiyorum
canım haklısın insan birşeyler yapmak istiyor gerçi bende öyle ama senin acından dedim yani tm öğrenmek isteyen birinin muhakkak ehliyeti olacak tabi ama olası bir neden den dolayı senden çalışma belğesi istenirse dedim canım inşallah istedğin gercekleşir canım beni yalnış anlamanıda istemem elimden gelsede sana yardımcı olabilsem