- 13 Mart 2013
- 492
- 66
- Konu Sahibi Liipstiick
muzlupasta sende hoşgeldin canıım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewt canım evdeyim zaten bende hep hoşbulduk bilgisayar proğramcılığı 2013 mezunuyum 21 yaşındayım lisede cok sevinmıstim bilgisayar bölümu oldu dıye ama sımdı cok pismanım programcılıkta yapmak istemıyorum unıversıtede gördugumuz kadarıyla bılıyorum zaten ıse alınacak kadar degıl sımdıkı aklım olsa çocuk gelisimı felan okurdum bi bilgılendıren yada gelecegımı felan gorebılsydm ;-)bı senedırde ıs arıyorum bı kac yere gırıp cıktm bı dıkıs tutturdmadm malesef canımdaimi misinnn oooo en sevdiğimden
hoşgeldin o haldee :)
ee hangi bölümden mezunsun anlatsana biraaz :)
inş canım ya Allah razı olsun..oyy kıyamammmmm
ama bu asker gidecek geri geleceeeekkk diyoruz dimii :)
hem bi an önce gidip gelsin sizde yuvanızı kurun mis giibii
Ewt canım evdeyim zaten bende hep hoşbulduk bilgisayar proğramcılığı 2013 mezunuyum 21 yaşındayım lisede cok sevinmıstim bilgisayar bölümu oldu dıye ama sımdı cok pismanım programcılıkta yapmak istemıyorum unıversıtede gördugumuz kadarıyla bılıyorum zaten ıse alınacak kadar degıl sımdıkı aklım olsa çocuk gelisimı felan okurdum bi bilgılendıren yada gelecegımı felan gorebılsydm ;-)bı senedırde ıs arıyorum bı kac yere gırıp cıktm bı dıkıs tutturdmadm malesef canım
inş canım ya Allah razı olsun..
bu gidişle çeyizsiz gelin olucam
hahaha al bendende okadar hepsinden aynı soru geliyor bende sıkılıyorum ne yalan söyliyim
burada kafa dağıtmak mantıklı gelmişti.
derdime ortak görünce biraz olsun rahatlıyorum :)
hayırlısı güzelim..
suriyelilerle kendi vatandaşlarının refahından daha fazla ilgilendikleri için hiç şaşırmadım açıkcası. beklenir.
doğru söylüyorsunda işte bende aöf okuyorum.
kitabı açasım gelmiyo.
yani elim ekmek tutsun diye o mesleklere yönelmek istedim dönemsel olarak.
ama gel gör ki hala kararsızım
bu arada seni takip ediyordum isim bulabildin mi kendine :)
oyy kıyamammmmm
iyi dayanmışsın vallahi ben o sinirle yapıştırırdım lafı
işte adam gibi bölümün puanları uçuk olunca.
çok bilmiş devletimizde küçümsenecek bölümler açmaya devam edince tercih o bölümlere kayıyor.
kaldı ki hiç bi bölüm bana göre gereksiz değil. sadece işverenler nasıl alıp nasıl eğiteceğini bilmiyor bence
Kalırım canım sen anlat bırazda nerelisin kaç yaşındasın senın bolumun ne:-Dbölümün güzelmiş aslında
hayat şartları pişman olmaya itiyo bazen :)
inşallah buluruz en kısa zamanda güzelim..
takipte kal
Yok hiç bi bilgim yoktu zaten sistemleri farklı değişik bir programları vardı.Ben öğretirim size dedi çalışan abla o şekilde oldu.önmuhasebeyle ilgili sertifikanız falan var mı acaba? ya da bilginiz, yoksa işi öğretiyolar mı? bende bi yere basvuru yaptım da önmuhasebe elemanı olarak, olmayacak gibi tabi de soraym dedm
Yok hiç bi bilgim yoktu zaten sistemleri farklı değişik bir programları vardı.Ben öğretirim size dedi çalışan abla o şekilde oldu.
Bana da lisedeki hocam dedı böyle bi iş var filan diye o şekilde oldu canım.Her yere haber bırak sen aracı olması iyi oluyor hem referansta oluyorlar.Keske bızıde alsalar senın gıbi canım hep tecrubelı ıstıyolar ögretseler ne guzel olur.bende gecen sene zırve on muhasebe kursuna gıtmstm ama smdı hıc bısey hatırlamıyorum gıremıyorum ıse
Malesef canım oyle birılerı yok cewremde olanda yapmıyorBana da lisedeki hocam dedı böyle bi iş var filan diye o şekilde oldu canım.Her yere haber bırak sen aracı olması iyi oluyor hem referansta oluyorlar.
Sen neler yapıyorsun hangi bölüm okudun canımhahaha al bendende okadar hepsinden aynı soru geliyor bende sıkılıyorum ne yalan söyliyim
burada kafa dağıtmak mantıklı gelmişti.
derdime ortak görünce biraz olsun rahatlıyorum :)
hayırlısı güzelim..
suriyelilerle kendi vatandaşlarının refahından daha fazla ilgilendikleri için hiç şaşırmadım açıkcası. beklenir.
doğru söylüyorsunda işte bende aöf okuyorum.
kitabı açasım gelmiyo.
yani elim ekmek tutsun diye o mesleklere yönelmek istedim dönemsel olarak.
ama gel gör ki hala kararsızım
bu arada seni takip ediyordum isim bulabildin mi kendine :)
oyy kıyamammmmm
iyi dayanmışsın vallahi ben o sinirle yapıştırırdım lafı
işte adam gibi bölümün puanları uçuk olunca.
çok bilmiş devletimizde küçümsenecek bölümler açmaya devam edince tercih o bölümlere kayıyor.
kaldı ki hiç bi bölüm bana göre gereksiz değil. sadece işverenler nasıl alıp nasıl eğiteceğini bilmiyor bence
En kötüsü de o ya oku oku sonra iş bulama lise mezunuyla aynı işi yap çalışeveeeett banka sınavımında sonucu açıklandı!
bu kadar beklememe değmemiş! yedektesiniz diyor!
başka işler bakma vakti geldi.lise mezunlarının rahatlıkla alınabileceği işlerde şimdi ık mık etmeden başvuru yapacağım.