Diplomaları ne zaman alacağız acaba?

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
541
373
Ankara
kızlar diplomaları açıklandıktan 20 gün snra verilicek diye yazıyor aof nin sitesinde.yani salı günü heralde.o gün verirlermi?yoksa biraz dahamı bekliyeyim almak için.bilen varsa cevap verirseniz sevinirim

kızlar diplomaları açıklandıktan 20 gün snra verilicek diye yazıyor aof nin sitesinde.yani salı günü heralde.o gün verirlermi?yoksa biraz dahamı bekliyeyim almak için.bilen varsa cevap verirseniz sevinirim
valla ben garanti olsun diye 1 kasımda gidip almayı düşünüyorum :)

vahiba geçen gün bi sitede sormuştum bir kıza sosyal hizmetler okuduğu için diplomanı aldın mı?nasıl vs gibi sormuştum.
kız da aldım demişti

vahiba geçen gün bi sitede sormuştum bir kıza sosyal hizmetler okuduğu için diplomanı aldın mı?nasıl vs gibi sormuştum.
kız da aldım demişti

hımm.büroyu arıyorum sürekli meşgul.oraya kadarda boşuna gitmek istemiyorum.demekki hazır diplomalar.o kız aldığına göre..saol canım

hımm.büroyu arıyorum sürekli meşgul.oraya kadarda boşuna gitmek istemiyorum.demekki hazır diplomalar.o kız aldığına göre..saol canım

önemli değil canım :)
ben de o kızın yalancısıyım ama
sonra seninki gelmemişse kızma bana:kedi:

yok canım kızarmıyım hiç.zaten yarın telefon edip öyle gidicem.

tamam canım:)
ama bu aralar meşgulmüş telefonlar forumlarda geziyorum öyle diyorlar
büro telefonları meşgul falan yazmışlar
sen de 3 dk 1 ararsın,düşer elinde sonundakaydirigubbakcemile3

tamam canım:)
ama bu aralar meşgulmüş telefonlar forumlarda geziyorum öyle diyorlar
büro telefonları meşgul falan yazmışlar
sen de 3 dk 1 ararsın,düşer elinde sonundakaydirigubbakcemile3

yok ya bir türlü düşüremedim.bence bilerek açık bırakıyorlar.sempatiksalakcinni

diplomamı aldım kızlar..güzel bir duydu Allah hepinize nasib etsin inşyerimseniben

diplomamı aldım kızlar..güzel bir duydu Allah hepinize nasib etsin inşyerimseniben

gözün aydındelikafadulden
bir şey soracağım açıköğretim mi yazıyor diplomada?
darısı başımıza artıkbayanssulusmile

bende bugun aldım açıköğretim yazmıyo anadolu üniversitesi lisans diploması diyo

ohh yaa dünya vamışşş

ya pasoyu da teslim etmek gerekiyomu diplomayı alırken
ben vermek istemiorum yaaaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…