dior hiptonik poison 'dan nefret edenler .........

banada okadar metettilerki parfümü okadar para verip aldım netten ama bin pişman oldum hiç çekici gelmedi sadece bi kez sıktım nasıl bukadar olumlu yorum almıs sasırdım da

ben bi anlasam bu parfümün neresinde vanilya var resmen baharat arkadaşların dediği gibi tütün ve yoğun anason kokusu ve orjinali yani bu her tende farklılık gösteriyor demek :S

Hypnotic Poison'u ben de beğenmiyorum. Çok çok ağır ve boğucu bir koku. Belki biraz zaman geçince hafifler kokusu ama ben kesinlikle tahammül edemem. Zaten migrenim var kafayı yedim bileğimde kokusu varken bile:sinifsinif:alsanaalsanasmile

tamam ılk basta cok kotu ama bekleyınce cıdden guzel oluyo ama kım bekleyıp dısarı cıkcak,sızınkı kac saatte tam oturuyo kızlar

3-4 saat sonra bende çok güzel bir kokuya dönüşmüştü gerçektende o zaman hoşuma gitmişti ama 4 saat bekleyemem güzelleşmesi için

ya ben hep karıştırıyorum
bu hipnotic pasionun bi kaç markada mı var parfümü
lancome da da var.diorda da var
ayrıca renkli renkli şişeleri
bunların esas olanı hangisi hangisi en güzeli bilmiyorum
evet ağır bi koku ve ben birini denedim sonra karıştı kokular anlamadım

3-4 saat sonra bende çok güzel bir kokuya dönüşmüştü gerçektende o zaman hoşuma gitmişti ama 4 saat bekleyemem güzelleşmesi için

evet yaa aynen sonra cok guzel oluyo ama beklıcek halımız yok o kdadr saat:gitme:

senelerce kullandım bu kokuyu ama suan nefret edıyorum ne kadar agır bır kokuymus gectıgım yerlerde kalıyordu bır muddet o kadar agır bır koku suan basım agrıyor kokusunu aldıgım an o zaman nasıl tahammul etmısım kendıme sasırıyorum dogrusu:sinifsinif:

Lancome'ınki Hypnose, bu Christian Dior Hypnotic Poison.
Bahsi geçen en ağırı ve kırmızı şişeli olan.Beyazını (pure poison), mavisini (midnight poison) falan da denedim ama hiç birini beğenmedim.:sinifsinif:

Son düzenleme:
pure poison fena değil ama sıradan gibi geldi o da bana midnight poison'u daha denemedim lancome hypnose güzel bir koku kullanıyorum

konu açılalı çok olmuş ama bende nefret ettiğimi söylemeden geçemicem.resmen tütsü kokuyor.evet ağır parfümler kalıcı olur ama bu ağır olan parfümlerin hepsinin güzel olduğu anlamına gelmez.mesela diğer nefret ettiğim koku dior addict.böyle bunaltıcı bir parfüm görmedim.bu ikisi bence dünyanın en kötü kokuları.sevenleri var tabi onu eleştiremem zevk meselesi.

6 sene kullandığım parfümdü.. Artık herkeste olduğuna inandığım için bıraktım hatta. Ama çok güzel gerçekten etkiliyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…