dior hiptonik poison 'dan nefret edenler .........

ELA_gnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
96
0
46
Ankara
ben bu parfümün içinde afrodizyak olduğuna kesinlikle inanmıyorum...bence satılmadığı için üretilmiş bir satış politikası bu...çok ağır boğucu bi koku.

bende methini duymustum ilk fırsatta denedim ama hüsransenağlamakolum sıktım boğuldum resmen.dedim belki yeni sıktığım için ağırdır biraz dolanayım gene denerim.ama yok bana göre değil kimisi içinde bir tutku o parfüm zevkler değişiyor işte

bende bayılırım bu parfüme hatta dün özleyip bileğime sıktım sabahta armani she sıktım bileklerime bugün için armani she uçtu gitti altından misler gibi hypnotic poison kokuyor

hala zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki, bende armani code dan nefret ederim seveni çok ama

birde şöyle bir şey var bu parfümün taklidi yapılmıyor, ne dp de ne de başka yerde yapılanların uzaktan yakından orjinal hypnotic poisonla alakası yok, bi süre sonra ki o zambak ağırlıklı kokuyu alamadım açık parfümlerde mutlaka ama mutlaka orjinali denenmeli

ben 1 senedir kullanıorum, tanıdığım ve güvendiğim bi parfümcüden açık olarak alıyorum ama kalıcılığından falan gayet memnunum. başka yerde açık parfümcüde baktım farklı geldi koku, ama benim aldığım yerde çok güzel. ayrıca bayanlardan çok erkek arkadaşlarım kokuyu farkedio, ve beğenmeyen görmedim henüz:) zevk meselesi tabi siz de haklısınız ama ben memnunum:)

ben de cok severim bu kokuyu , 3-4 sise bitirmisimdir. muthis kalici ve esimin de cok sevdigi bir kokudur. mesela ben de issey miyake'den nefret ederim, bir arkadasimin uzerin de hissedersem yanina bile yaklasmam. ama zevkler ve renkler tartisilmaz...

kalıcı olduğu kesin ama ne bilem böle çok da anlatıldığı gibi bir kokusu yok tamamen kış kokusu ve esmerlere daha iyi gider diye düşünüyorum......

ben chanel allure diyorum herzaman için number one .............:lepi:

ağır bi koku konusunda katılıyorum ama satılmadığına katılamıcam..
cok tercih edilen bi parfüm ben de bi ara kullandım hatta bırakmamın sebebi herkesin kullanıyor olmasıydı..
erkekler özellikle cok begeniyor zaten genelde bu tarz agır kokuları begeniyorlar çiçek kokularından ziyade :)

forumlarda sayfalar dolusu yorum yapılıp konuşulan bir parfüm olduğuna göre kesinlikle mükemmeldir:)

sevmeyen tabiki olacak bu çok normal ama hypnotic poison çoktan bi klasik olmuş asla eskimeyecek bi parfüm

ben ben ben nefret edioyorum ünide yanımda oturan kız terli terli sıkıyodu bi de üfff...:S

arkadaşım bu topiği sen açmasaydın ben açardım emin ol kaydirigubbakcemile5 Ya ben kokudan iyi anlarım, ten uyumu , kalıcılık , kış / yaz vs ayırımlarını yapabilirim ama bu koku gerçekten çok kötü :sinifsinif: Bi arkadaş sıkıyodu , yanında duramıyodum ( acayip de çok sıkardı); en sonunda ikna ettim de vazgeçti : psikolojik baskı uyguladım napiyim kızla sohbet etmek istiyom yok olmuyodu :hulya: Baya meşhurdu ;alıp denemek istememle başladı her şey . Sonuç : eşim benden kaçar oldu kaydirigubbakcemile3
Valla bu iş zevk meselesi tabi, beğenen alır sıkar, beğenmeyen sıkmaz. Zorla değil ya.
Şimdi vay efendim neden beğenmiyorsun , nesi var gibilerinden söylenmesin kimse. Burası beğenmeyenlerin paylaşım yeri . Adı üstünde yaniiiiii şakkıdı

Parfümü siz seçersiniz ama parfüm size yakışır yada yakışmaz.. giyilen bir kıyafet gibidir bu.. hypnotic poison kış parfümümdür benim, herkesin üzerinde aynı durmaz zaten... kimi vazgeçemez, kimi tahammül edemez.. parfümü kötülemeyelim lütfen, bana yakışmadı diyelim :)

çok güzel açıklamışssın yaaopuyorumnanaktan

Parfümü havaya sıktığınızda sizin ya da başkasının üzerinde değil ama , değil mi CADIARZU Benim o kokuya boşluğa sıkıldığında dahi tahammülüm yok, bu da benim kişisel zevkim Hani zevkler ve renkler tartışılmazdı ! Başlık beğenmeyenlerin ve kısmen de afrodizyaklığının neresinde olduğunu merak edenlerin başlığı ! Bakın beğenenler için zaten sayfalar dolusu yorumun yapıldığı apayrı başlıklar var , dilerseniz siz oraya yazabilirsiniz ...

ben de hoşlanmıyorum bu kokudan .ercih edeceğim bi koku değil. ama kendine yakıştıranlar kullananlar olur bişey diyemem.ayrıca çok fazla beğeneni ve kullananı olduğunu da biliyorum. gel gelelim ki benim tahammül edemediğim nokta bu kokuyu yazın en sıcak günlerinde birinden duymak oluyoo direk kaçıyorum. ayrıca kışın da olsa lütfen az sıkın bu kokuyu kızlar çünkü yeterince ağır ve kalıcı zatenn 2-3 fısı geçmeyin derim.çok sıkıldığında aşırı yoğun kötü bi koku oluyo kanımca.

nefret ediyorum hem de çok.benim tarzım değil.yaşlı kadın kokusu gibi.tütünümsü ve anoson kokusu geliyor burnuma

katılıyorummmm
kişinin nasıl taşıdığı önemliii

Dior Hypnotic Poison ve Chanel Allure aynı parfüm grubuna ait-oryantal vanilya akraba yaniolumunekankayizsmile
Hypnotic Poison(orijinalden bahsediyorum) çok kaliteli ve çok popüler bir parfüm."Fragrantica" diye bir site var Ingilizceniz varsa bakabilirsiniz-orada parfüm manyaklari(iyi anlamında) toplanıyorlarbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
617 üye oy vermiş bu kokuya-367 çoook seviyorlarmışbayanssulusmile,162-seviyorlarmış,
88 kişi-sevmiyorlar.

Okuduğuma göre Türkiye'de Hülya Avşar,Deniz Akkaya,Pınar Altuğ bu parfümü kullanılanlardan arasında.

Ben şahsen Hypnotic Poison'u başkalarında beğeniyorum ama kendim kullanamıyorum fazla vanilyalı olduğu için.Bütün Poisonlar'ın arasında benim favorim yeşil poison yani Tkaydirigubbakcemile2endre Poison

Orjinaliyle sahtesi arasında çok fark vardır aslında evet .. Benim arkadaşım sahtesini kullanıyodu , resmen mide bulandırıcı bi kokuydu.. Orjinalini koklıcam fırsatını bulunca, cidden merak ediyorum ...

ben sadece 1 şişenin yarısını kullanabildim başıma ağrılar girdi kokunun kötülüğünden değil kimine göre hoş koku fakat bana çok mu çok ağır geldi girdiğin ortamda direk gözler sana çevriliyor ama ben boğulacak gibi oluyorum ruhum daraldı kullanamadım nefret değilde bana iyi gelmedi diyelim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…