Diode lazer yüzde kaç etkili?

Evet bende de öyle bazı yerler olduğu gibi duruyo kalçaya jilet yapıyormusunuz jilet kalınlaştırma çoğaltma yaptı mı peki sizde
Yok hayır yapmadı pek ama aynen duruyor evet orayı da jiletliyorum yani çünkü gelmeden 1 gün önce jilet yapın dediler bana lazer gören Her yer jiletleniyor diye biliyorum

Üst bacağa Jiletleme yapıyormuydunuz kıllarınız incemi
Hayır ağda dışında hiç almadım lazere kadar jilet değmedi hiç. Cok ince değildi ama zaten üst bacağın büyük bölümü bitti artık yok denecek kadar az kaldı. Sadece aşırı inatçı tüylerdi biraz bitmesi zaman aldı

Rica ederim, ust kolun tamamina degil dirsegin uzerinde 2-3 parmak kadar diyeyim orda gorunur olan tüyler vardi cunku, daha yukarisinda tuyler hem cok kisa, hem de belirsiz oldugu icin hic girilmedi.
Benimde aynen öyle üst kolum dirsekten yukarısı ama tüm kol olarak seans sırasında uzman Jiletleme yapıyor en üstlerde sarı tüyler var zaten şimdi jilet yapınca onlarda siyahlaşırmıki

Yok hayır yapmadı pek ama aynen duruyor evet orayı da jiletliyorum yani çünkü gelmeden 1 gün önce jilet yapın dediler bana lazer gören Her yer jiletleniyor diye biliyorum
Evet benimd heryerin jiletlerniyor ben biraz ona taktım olamyan sarı olan tüy gibi belirsiz olan yerlerimde belirginleşecek diye

Benime inatçı olacak sanki ya 3 seans girdim hala var yani çok bi dökülme olmadı jilette çoğalttı sanki

Evet benimd heryerin jiletlerniyor ben biraz ona taktım olamyan sarı olan tüy gibi belirsiz olan yerlerimde belirginleşecek diye
Anladım haklisiniz sarı tüyler için ne yapılır bilmiyorum yaptırdığınız yere sordunuz mu ince tüylerde etkili mi jiletlemek kalınlaştırır mı diye

Benimde aynen öyle üst kolum dirsekten yukarısı ama tüm kol olarak seans sırasında uzman Jiletleme yapıyor en üstlerde sarı tüyler var zaten şimdi jilet yapınca onlarda siyahlaşırmıki
Tamamina uygulama yapıyorsa jiletlemek zorunda zaten, cunku diodea sifir tuy ile giriliyor. Hepsini yok edecek zaten, siyahlasma nasil olabilir ki. Soruyu anlayamadim

Anladım haklisiniz sarı tüyler için ne yapılır bilmiyorum yaptırdığınız yere sordunuz mu ince tüylerde etkili mi jiletlemek kalınlaştırır mı diye
Sarı tüyleri görmez diyor jilet onları koyulaştırdı şimdi çıkanlara bakıyorum sarı değiller

Tamamina uygulama yapıyorsa jiletlemek zorunda zaten, cunku diodea sifir tuy ile giriliyor. Hepsini yok edecek zaten, siyahlasma nasil olabilir ki. Soruyu anlayamadim
Sarı olan tüyümsü kollar vardı ince onlar jilet yaptıkça koyulaştı Şuan önceki gibi tüy gibi değiller

Sarı olan tüyümsü kollar vardı ince onlar jilet yaptıkça koyulaştı Şuan önceki gibi tüy gibi değiller
Bitene kadar devam etmeyecek misiniz seanslara, endisenizi anlamadım tam olarak. Fazla dikkat cekici degilse olduğu gibi birakabilirsiniz, ama uygulama yapılıyorsa dokulecek zaten onlar.

Bitene kadar devam etmeyecek misiniz seanslara, endisenizi anlamadım tam olarak. Fazla dikkat cekici degilse olduğu gibi birakabilirsiniz, ama uygulama yapılıyorsa dokulecek zaten onlar.
Boş yere kuruntu yapıyor da olabilirim şöyle anlatayım şimdi benim kıllarım üst bacakta sarı sarı tüy şeklinde alt bacakta da seyrek seyrekti lazere başlayınca jiletlemeyle alt bacak baya diken diken siyah çakmaya başladı üstteki bacaklardaki sarı tüylerde siyah kıla dönüştü ama üst bacakta hiç yanma olmuyo lazer yapılırken alt bacak baya yanıyo etki ediyo yani bende üst bacak üst kol ve göbek için endişeliyim Şuan oralarda hiç azalma yok gibi ve sarı olan kılları jiletle çoğaltıp başıma daha fazla iş mi açtım diye düşünüyorum

Sari sari olan yerlerin diğer yerler gibi yanmamasi normal ki ama. Cunku oraya daha onceden epilasyon yapmadiniz, kil kokleriniz daha zayif. Benim kollarim da o sekildeydi hic almamistim lazerden once. Şöyle ornek vereyim, kollarin tamami 4 seansta bitti ama bacaklar 10 seansta bitmedi. Cunku daha guclu kil kokleri. Siz de durumunuza gore ek seans alirsiniz veya kalanlari kendi yontemlerinizle almaya devam edersiniz.

Sarılarınız bitti mi öyleyse çok iyi hangi cihazla giriyordunuz biliyormusunuz ? Eğer memnun kalmazsam jiletsiz olan yere gidip yaptırıcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…