Diode lazer yüzde kaç etkili?

Jiletleme yapıyormuydunuz

Benimde Şuan öyle oluyo jilet yapıyormusunuz

Jiletleme yapıyormuydunuz

Üst bacağa Jiletleme yapıyormuydunuz kıllarınız incemi

Evet Evet her seans öncesi jiletliyorum sizin de mi bölge bölge kalıyor?
Evet bölge bölge kalıyo üst bacağım üst kolum ve göbeğimde var oralarda ince sarı tüyler vardı karışık oralarıda fazla görmüyor sanki jilette vurduğum için onlarına siyahlaştırırmı acaba diye düşünüyorum bende

Kaçıncı seans oldu sizin?Başlangıçta sanırım normal ama bilmiyorum pek emin olamadım ben de. tüylerin kalınlaşması iyi jiletle öyle daha iyi görür lazer diye düşünüyorum

Kaçıncı seans oldu sizin?Başlangıçta sanırım normal ama bilmiyorum pek emin olamadım ben de. tüylerin kalınlaşması iyi jiletle öyle daha iyi görür lazer diye düşünüyorum
Evet öyle kalılaşımca ve siyahlaşınca daha iyi görüyo boş yere mi kuruntu yapıyorum bimiyorum 3 seans girdim siz?

Evet öyle kalılaşımca ve siyahlaşınca daha iyi görüyo boş yere mi kuruntu yapıyorum bimiyorum 3 seans girdim siz?
Yok kalın daha iyi öyle dediler bana da. benim daha 2 seans oldu demekki hepsinin bir anda dökülmemesi normal daha başlangıç diye yani inşallah öyledir

Yok kalın daha iyi öyle dediler bana da. benim daha 2 seans oldu demekki hepsinin bir anda dökülmemesi normal daha başlangıç diye yani inşallah öyledir
Evet hepsinin dökülmemesi aynı anda normal ama benim bazı yerlerde sanki hiç cihaz değmemiş gibi duruyo bakalım oralar ne olacak. Hangi bölgelerinize giriyordunuz kıl tipiniz nasıl açık mı koyumu rengi

Evet hepsinin dökülmemesi aynı anda normal ama benim bazı yerlerde sanki hiç cihaz değmemiş gibi duruyo bakalım oralar ne olacak. Hangi bölgelerinize giriyordunuz kıl tipiniz nasıl açık mı koyumu rengi
Benim de aynı şekilde kalan yerler çok yani hiç lazer görmemiş gibi bazı bölgeler dökülüyor bazıları kalıyor.bacaklar genital bölge koltuk altı ve kalçama yaptırıyorum. tüylerim bazı yerlerde ince bazı yerlerde kalın ama kalın olmasına rağmen bazı bölgeler dökülmüyor mesela genital alt kısım ve kalça

Ha pardon unutmuşum rengi de genel olarak dersem çok koyu değil genital ve koltuk altlarım koyu ama diğer yerler kahverengi ince

Evet, hatta lazeri uygulayan bana sey demisti, farkinda olmadan kendinizi lazere hazirlamissiniz. diode yapilan yerlere degil yalniz, kollar sadece diode olmustu, daha once hic almamistim onlari.
Tüm kolmuydu yani kık olmayan yerlerine demi yapmıştınız jilet kıl mı çıkmıştı

Evet bende de öyle bazı yerler olduğu gibi duruyo kalçaya jilet yapıyormusunuz jilet kalınlaştırma çoğaltma yaptı mı peki sizde

Tüm kolmuydu yani kık olmayan yerlerine demi yapmıştınız jilet kıl mı çıkmıştı
Tum kol diode ile yapildi. Kollarima jilet hic yapmamistim, baska sekilde de almamistim. Ust kolda tuy yok gibiydi zaten, gorunur olan hepsini yok ettiler oyle diyeyim.

Daha onceden jilet kullandigim diger bolgelerdi, surekli jiletle almiyordum tabiki ama acil temizlik gerektiren durumlarda vs jilet cok kullandigim oldu. Koltuk alti, bacak, genital. Buralari yani daha once jilet de kullandigim bolgeleri alexandrite lazer yaptilar.

Anladım çok teşekkür ederim üst kolunuzun üst kısmına gene de jilet vurdurdular mı bende Şuan o durumdayım da üst kokulumda sarı belli olmayan tüyler var jilet vuruyorum diye siyahlaşır çoğalırsa diye endişeliyim

Rica ederim, ust kolun tamamina degil dirsegin uzerinde 2-3 parmak kadar diyeyim orda gorunur olan tüyler vardi cunku, daha yukarisinda tuyler hem cok kisa, hem de belirsiz oldugu icin hic girilmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…