- 18 Şubat 2016
- 61
- 6
- 36
- Konu Sahibi Trankobuskas
-
nasıl yani canım. yaptıktan sonra hiç dökülmüyor mu? bazıları 10 15 güne dökülüyor demişti.bende biyik ve çene yaptiriyorum. 3 seansim oldu diod ile ama bir kere bile dökülme olmadi. Bir sonraki seansi dozu yükseltilebilir mi diye soracagim.
benimde tam 7. günüm. hafif hafif dökülüyor ama bakalım.Benim 7 gün sonra dökülmeye başladı.
hiç dökülmüyor... 4/5 tane belki ve en kötüleri bile degil.nasıl yani canım. yaptıktan sonra hiç dökülmüyor mu? bazıları 10 15 güne dökülüyor demişti.
Merhaba kızlar ben diode lazer yaptırıyorum yüz bölgemin tamamına ve cok memnun kaldım suan 3. seanstayım ve inanılmaz dökülme oldu ben bile inanamadım beyaz tenliyim kıllarımda asırı derecede sert cıkıyordu tavsiye ederim yani..
Memnunmusunuz. Ve kac seans gittiniz. Bende yeni basladimMerhaba ben cumartesi günü buzla uygulanan diode lazer için bir tıp merkeziyle randevulaştım. Yüzümde bıyık ve çene için gideceğim kendim buğday tenliyim ama kıllarım sert ve siyah. Sizin yazınız dikkatimi çekti beni rahatlattı açıkçası hangi lazerle yaptırıyorsunuz alex , diode vs.
Henüz 2 seans gittim şimdilik iyi gidiyor. Buzlu olandan değilmiş benim gittiğim sadece diode lazer biraz acılı oluyor ama bereket kısa sürüyor. 10 gün sonra dökülmeye başlıyor. Elinle tutunca eline geliyor kökler zayıflıyor en az 5 seans gideceğim gibi...Memnunmusunuz. Ve kac seans gittiniz. Bende yeni basladim
Kac joule ile yapiliyor size ogrene bilirmisinizHenüz 2 seans gittim şimdilik iyi gidiyor. Buzlu olandan değilmiş benim gittiğim sadece diode lazer biraz acılı oluyor ama bereket kısa sürüyor. 10 gün sonra dökülmeye başlıyor. Elinle tutunca eline geliyor kökler zayıflıyor en az 5 seans gideceğim gibi...
Joule ün derecesi kişiden kişiye değişir hatta her seansda bile değişebiliyor benim ilk seansda 68 , 2.seansda 50 çalıştı cnm acıyınca düşürdü. Ben sordum düşürmeniz etkisini azaltır mı diye hayır azaltmaz dedi hatta fazlası cildinizin yanmasına sebep olur dedi. Dayanabileceğiniz joule de çalışsınlar buarada regl döneminde ya da regl yakında acı hissi daha çok oluyor aklınızda olsun siz kaç joule de çalıştı ne hissettiniz kaç gün oldu?Kac joule ile yapiliyor size ogrene bilirmisiniz
Alex ile 13 14 dedi 2.nci seansta genital cok acidi. Yuz bolgesi buzlazer diod ile 10 dedilerJoule ün derecesi kişiden kişiye değişir hatta her seansda bile değişebiliyor benim ilk seansda 68 , 2.seansda 50 çalıştı cnm acıyınca düşürdü. Ben sordum düşürmeniz etkisini azaltır mı diye hayır azaltmaz dedi hatta fazlası cildinizin yanmasına sebep olur dedi. Dayanabileceğiniz joule de çalışsınlar buarada regl döneminde ya da regl yakında acı hissi daha çok oluyor aklınızda olsun siz kaç joule de çalıştı ne hissettiniz kaç gün oldu?
50 60 derece hic bir lazerde yok ki garip geldi bana o derecelerinizJoule ün derecesi kişiden kişiye değişir hatta her seansda bile değişebiliyor benim ilk seansda 68 , 2.seansda 50 çalıştı cnm acıyınca düşürdü. Ben sordum düşürmeniz etkisini azaltır mı diye hayır azaltmaz dedi hatta fazlası cildinizin yanmasına sebep olur dedi. Dayanabileceğiniz joule de çalışsınlar buarada regl döneminde ya da regl yakında acı hissi daha çok oluyor aklınızda olsun siz kaç joule de çalıştı ne hissettiniz kaç gün oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?