• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon diode lazer yüz bölgesi

Slm kizlar bende yuz icin 7seans ipl lazer yaptrdim seans aralarinda dokulmeler varken iyiydi ama hic azalma incelme olmadi hatta her gidismde jilet kullanldigi icn sari tuylermde sertlesti igneliye basladm 1 ay once ama cok zor bi surec lekelerle gezmek kolay degl ki 3ay sonra dugunum var:110: smdi baska bi yerle gorstm diode utuleme lazerle devam edicem 3 ayda ne kadar sonuc alabilirm yuz ve vucut icin. Tecrubelerinizi paylasrsanz cok mutlu olurum
Ipl lazer degil. Ipl modern agda sistemidir. Yaptirdiginiz surece temiz gezersiniz. Biraktiginizda tuyler aynen geri gelir. Tuyleriniz sert ve koyu renk ise ustune basa basa diyorum. Yuz bolgesi icin diod utuleme. Vucut bolgesi icinde alexandrite lazer kesinlikle

Ipl lazer degil. Ipl modern agda sistemidir. Yaptirdiginiz surece temiz gezersiniz. Biraktiginizda tuyler aynen geri gelir. Tuyleriniz sert ve koyu renk ise ustune basa basa diyorum. Yuz bolgesi icin diod utuleme. Vucut bolgesi icinde alexandrite lazer kesinlikle
Kesinlikle katılıyorum

Cok tesekkur ederm yanitiniz icin. Peki 3 ayda ne kadar sonuc alabirim acaba ? Ozellkle bacaklardaki batiklarda ilk seanstan itibaren duzelme yasarmiyim

Ipl ile bosa vakit kaybemisim ne yazikki cok gec anladm simdi dugune kadar diode gidip en azndan bi kac seansla cikis surelerini uzatmak bacaklar icinde batiklardan kurtlmak istiyorum vucudum icinde hic tiras bicagi kullanmadm bu yuzden tereddutluyum deneyimlerinize ihtiyacim var

Ipl ile bosa vakit kaybemisim ne yazikki cok gec anladm simdi dugune kadar diode gidip en azndan bi kac seansla cikis surelerini uzatmak bacaklar icinde batiklardan kurtlmak istiyorum vucudum icinde hic tiras bicagi kullanmadm bu yuzden tereddutluyum deneyimlerinize ihtiyacim var
Ben hic hayatimda jilet kullanmamistim. Vucut bolgesine gittigimden beri lazere gitmeden 2 veya 3 gun oncesi yapiyorum rahatlikla kullanabilirsiniz. Benim 3 seans olmasina ragmen gozle gorulur sonuc var. Tertemiz geziyorum.Benim bikini bolgesi ve bacak arkalarinda cok batik vardi tek tuk kaldilar.Seans aralarinda ilkinde cabuk cikmisti. 2.nciden sonra tek tuk cikti. Vucut bolgesi icin alexandrite lazerden baska lazer yaptirmayin. Yapan kisi %80 yok olacak dedi kalan 20 de ayva tuyu seklinde cikacak dedi

Ben hic hayatimda jilet kullanmamistim. Vucut bolgesine gittigimden beri lazere gitmeden 2 veya 3 gun oncesi yapiyorum rahatlikla kullanabilirsiniz. Benim 3 seans olmasina ragmen gozle gorulur sonuc var. Tertemiz geziyorum.Benim bikini bolgesi ve bacak arkalarinda cok batik vardi tek tuk kaldilar.Seans aralarinda ilkinde cabuk cikmisti. 2.nciden sonra tek tuk cikti. Vucut bolgesi icin alexandrite lazerden baska lazer yaptirmayin. Yapan kisi %80 yok olacak dedi kalan 20 de ayva tuyu seklinde cikacak dedi
Sizin adiniza cok sevindim Malesef benim bulundugum yerde diode ve ipl yapan merkezlerden baska yer yok mecburen vucut icinde diode yaptrcam tuylern bitmesi degilde vucudun uzun sure puruzsz olmasini istiyorum acikcasi aldgm zamn 3gun demiyo cikiyo hemen :KK42:

Vcud içinde sprano ice yaptırıyorum dökülecek gibi durmuyor tüyler vcud için Alex mi yoksa buz lazer mi bilemedim simdi

Merhaba ben cumartesi günü buzla uygulanan diode lazer için bir tıp merkeziyle randevulaştım. Yüzümde bıyık ve çene için gideceğim kendim buğday tenliyim ama kıllarım sert ve siyah. Sizin yazınız dikkatimi çekti beni rahatlattı açıkçası hangi lazerle yaptırıyorsunuz alex , diode vs.
Merhaba, tedaviniz nasıl gidiyor acaba benim de ten rengim ve kıllarımın rengi sizinle benzer durumda çenemde 10-15 tane kadar kalın siyah sert kıl var boynum da aynı şekilde diyot lazer yaptırmayı düşünüyorum

Back