ben hiç diode yaptırmadım ama kol ve kkoltukaltı şu anda tam senin tarif ettiğin gibi ben kolumu ndyag ile koltukaltımı alex ile yaptırdım ve senin diode ile elde ettiğin sonucu elde ettim tabi uzun vadedeki sonuç önemli diode u bacağım için düşünüyodum ama ndyag ile benzer sonuç sağlıyosa boşuna diode yapan yer aramayım bari çünkü benim gitiğim merkezde diode yok ndyag ile alex var
diode lazerde jel gibi bir şey sürülüyor mu uygulanacak bölgeye bende grupfoniyle aldıgım bi kupona başladım da beşiktaşta diode dedi cihaza bakmayı da unuttum ama daha önce ipl ile ilgili okuduğum tariflere uyuyor gibi geldi yöntem açık açık da yalan söyleyemezler ya şüpheye düştüm, cihazın ucundan dışarı taşmayan bir ışık huzmesi de var sanırım bide jel gibi bişey sürdü , diode yaptıranlar tarif edebilirler mi ?
tabi yzarım canım bende aynı seyi düsünüyorum bosuna mı gitti acaba paralar?ben bir de 3 tane aldım 60 tl ..benm suan dökülme yok zaten 6 gün oldu ama kadın bir haftada kesin dökülmeye baslıck falan demişti.offff bilmiyorum yaa..sonuc alamazsak ta bence toplu bir sekilde arayıp sikayet edelim.ben alex. ile istedim aralıga gün veriyorum dedi.bende sauan ankaradaym ist.dan dönmm gerekiyordu mecburen yaptırdm bu yüzden.ama bir dahakine eger dökülme olmazsa isterse seneye versin randevu kesinlkle alex. alıcam
bende dökülmeler basladı canım swende durumlar nasıl ? gayet güzel dökülüyorlar simdilik..
5 gün önce beşiktaşta bi siteden aldıgım fırsat kuponunu kullandım ilk seansımdı 5 gün oldu hiç dökülmedi uzadılar kocaman kocaman çekince elime falan da gelmiyorlar ne biçim iş yaa
Angel 24 , ben yaz baslamadan once 3 seans diode lighthsheer ile bacaklarimin alt kismina yaptirdim . yaklasik 3 ay ara verdim. 10 gun oncede 5. seansima gittim. suan goruntu itibari ile % 90 bitti diyebilirim. tabiki kesin sonuc 2-3 hafta sonra belli olacaktir. benim bacaklarimdaki killar, cok sert , siyah renkli, deri icinden uzuyan ve batik olusan seklindeydi. ilk defa bu kadar rahatim....ust bacaklarim daki tuyler ince ve acik renkli ama beni rahatsiz ediyor, 1-2 seans diode lazer yaptiracagim ,uzman cok iyi sonuc alamiyacagimi soyledi ama ben ne kadar azalsa da raziyim. cunku agda , jilet yada makine ile ugrasmaktan biktim.bacaklarimin alt kismindaki killari yazin jiletle aliyordum 9-10 gun sonra killar cikiyordu...ben cok memnunumm.
bi arkadaşımın bionep'e gidiyordu. kullandıkları cihaz çok iyi diyodu.istanbul da diode soprana xl uygulayan bir merkez var mı ??
arkadaşlar diod yaptıranlar jiletliormusunz yaptrmadan önce kıllarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?