acıodiod la sıfır kıl olması gerekiyo full jiletlenecek yani kızlar..peki ben ilk kez yaptırcam çok acıyomu
Acı kişiye göre değişebilir.Ben genital yaptırdım..Acı oluyo elbette.Ama 3-5 dakika insan dişini sıkabilir mesela bana göre.yani dayanılmıycak bi acıda diil..Ki ben ufacık kan aldırmada dahi fenalık geçiren bi tipim..Ama insan beyninde şartlayınca birşey olmayacak diye dişini ıkıp bitiriyosun..
canim , peki bittimi senin genital bolgen? bittiyse kac seans gittin ? ben atl bacak da cok iyi sonuc aldim 3 hafta sonra 6. ve son seansima gidecegim .. sira genital ve ust bacaklara gelecek:87:
Ben de sırf bu jiletleme olayı yüzünden vazgeçtim çene bölgeme diode yaptırmaktan. Ne kadar başarılı olacağını bilmiyorum çünkü. Çenemdeki incecik tüyleri de azdırmaktan korktumdiod la sıfır kıl olması gerekiyo full jiletlenecek yani kızlar..peki ben ilk kez yaptırcam çok acıyomu
guvastanema, sen genital yaptırdın mı hiç?Diğer bölgelerde hissettiklerin acı bile değil eğer daha önce genitale gitmediysen..ben 4 bölgeyi tecrübe ettim ..en zoru genital diğerleri onun tırnağı bile olamaz..:82:
kızlar bende bir anormallik mi var anlamıyorum:)) acı eşiğim çok yüksek demek ki, çok hafif bir batma hissediyorum o da hoşuma gidiyor, sabah akşam lazere girebilirim, o derece, mazoşit miyim neyim ben:26:
ya benim ilk seansımın üzerinden 2 ay gecti. hiç tüy cıkmadı3-5 tane cıktı yanii :)
bu normal mi ya. arkadaslarım ilk seanstan kurtuldun die dalga geciolar benimleböle bişe olabilir mi ya
light sheer modeli
bu ayın 25inde randevum var.o zamana kadar cıkar herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?