- 1 Ekim 2010
- 463
- 32
- 318
Diod ben kollarıma yaptırıyorum.Genitalde aleksandr ı tavsiye ediyorum.Hızlı sonuç veriyor.
Diod da ince kıllar için dediler ve kollarımı onla yapıyorlar ama pek memnun değillim bu 3.kıışım lazere devam edeli senede 3 kere yaptırıyorum aşağı yukarı.Melesef işe yara bir sonuç yok henüz yani tüylerin %30 u yokolmuştur ve kalanlar da bıraktım mı uzuyor da uzuyor ve öyle tüylerde zayıflama da yok aynı kalınlıkta çıkıyorlar.
auditor82 nickli arkadaşım.Bu şehir fırsatı çekini istediğin zamana randevu alarak kullanabildin mi.Ben de çok düşündüm ama ya kafalarına göre randevu veriyorlarsa diye almadım.
kızlar bugün bende aynı yere gittim grupfoni ile çapada.diode lazer alx ten cok cok daha iyi diye anlattılar bence cok umutlandım ama simdi okuyunca üzüldüm acıkcasıdaha bugün yaptırdım sonucu yazıcam tabiki ama dedigine göre 1 haftada kesin dökülecek.koltukaltı genital ve yarım kol yaptırdım.genitale 25 koltkaltı 40 koluma 25 akım verildi.ama alex e göre cok daha fazla canım acıdı.umarım memnun kalırım ( bayan cok iyiydi aslınca cok ilgilendi ama bilemiyorum artık.genitale ben 3 seans alex yaptırmıstım ama cok düzenli yaptıramadıgımdan aman aman bir sonuc almadım sadece yumusama oldu kıllarda.diode ile sonucları sizlerle paylasacagımm.
randevu olayını da söyle oluyor ilk 3 ay içinde gitmeilisiniz sonrada 5 haftada bir geliceksin dediler
guvastanema slm, ben de aynı şekilde grupfoni indirimi ile gittim.Sanırım aynı yerden bahsediyorsun..Çapada değilmi? :) Canım ben genital ve yüz için ha birde koltuk altı için almıştım 5 seansı..Ben gitmeden önce jiletlemiştim ama sormadan orda bi anda jiletle temizleyiverdi kız..Neyse yapan uzmanın dediğine göre diode ile ilk seferde bile inanılmaz dökülürmüş tüyler..Ben daha önce koltuk altı ve yüzü bitirmiştim zaten ama tek tük ince tüyler kalmştı bıyık kaş arası ve koltuk altında..Toplasan 10 kıl yani..Genital ise 2 seans + kontroller ile alexsandr cihazına girmiştim..Çok süper sonuç aldım ..Fakat üstünden 3 ay geçti seansa gidemedim derken bu indirimden faydalandım..tabii o arada genital iyice uzadı sertleşti kıllar..Seans bittikten sonra sanki jiletlenmiş gibi etki gösterdi bende..-sadece genitalde diğerlerinde hepsi döküldü- genital aynen tüyler kara kara çıktı..uzadu uzadı..iki hafta oldu hala uzuyo ..yumuşak ve sanki saçkıran olmuşum gibi parça parça döküldü..çok fena oldu yani..kesemiyorumda bekliyorum öyle ..alexandre da böyle diildi..yapıldığı anda sanki bebek teni gibi oluyodu iki gün kızarıklık geçmiyodu ama geçince de tüyler hemen dökülmüş oluyodu rahatlıyodum uzun sürede çıkmıyodu ..zaten tüylerim incelmişti birazda yumuşamıştı ama bence onca acı vermiş olmasına rağmen diode-yada o merkezin cihazı neyse- genitalde başarılı değil..şimdi 4 seans daha var ..ayrıca senin tüylerin nasıl durumu? dökülme süreci nasıl?
Diode u genitale yaptıran arkadaşlar sizde yazabilirseniz..yani tüyler seanstan ne kadar sonra tamamen bırakıyo kendini?ikinci seans zamanı ne zaman gelmeli normalde?bendemi bi tuhaflık var acaba?:44:
jujuuuu sonuçtan haberdar eder misin lütfen, ben de ayın 6 sında yaptrdım diode ile genitale ve şuan kafam karıştı, hala bi dökülme olmadı, verdiim paranın boşa gitmesini istemiorum, bulunduğum şehirde öyle indirimler falan da yok :S
evet aynı yer... ben yalnızca koltuk altı ve yarım kol için gidiyorum. ilk seansımı yaptırdım ve bir hafta olmadı daha o yüzden şu an uzama aşamasında, dökülecek mi ne kadar dökülecek henüz erken, bakalım, sonuçları paylaşırım...
benim rahatsız olduğum aradan çıkarmak için çok acele yapması hepsini 10 dakikada çıkardı bir de elimin üstünü bile jiletlemesi.. ben çenem için de iğneli epilasyona gidiyorum kadın duyunca şok oldu. elimin üstünde tüy var ama sarı sarı tüyler hiç göze batacak şekilde değil ki ben ki kıl takıntılı bir insanım. tüyler ince ve sarı olduğu için daha kötü çıkacak diye korkuyorum
kol ve koltukaltımdaki tüylerim siyah. benim bir de hiç acıma olmadı ona şaşırdım. gerçi bu acıma durumu açlık, tokluk, yorgunluk, hastalık vs vs herşeye göre çok değişiyo test ettim.
bi de ben kesin sonuç alabileceğimi zaten düşünmüyorum eminim ki bitmez ama baya baya azalırsa çok mutlu olucam. iğneli epilasyon kesin çözüm için tek yol. o yüzden burdan sonuç alırsam iğneliyle devam etmeyi planlıyorum.
diode lazerde jel gibi bir şey sürülüyor mu uygulanacak bölgeye bende grupfoniyle aldıgım bi kupona başladım da beşiktaşta diode dedi cihaza bakmayı da unuttum ama daha önce ipl ile ilgili okuduğum tariflere uyuyor gibi geldi yöntem açık açık da yalan söyleyemezler ya şüpheye düştüm, cihazın ucundan dışarı taşmayan bir ışık huzmesi de var sanırım bide jel gibi bişey sürdü , diode yaptıranlar tarif edebilirler mi ?
ozgish diode cihazında jel sürülüyor ve tarifine de uyuyor..Tabi bu cihazın diğer modellerinde farklı olabilir..Ama sanırım senin girdiğin diode ile aynı diode a girdik..Aynen tarif ettiğin şekilde idi cihaz..
diode ile tüyler ilk seanslarda çok dökülmüyomuş galiba sonradan etki ettiği anlaşılıyomuş merak ediyorum gerçekten işe yarıyo mu bu cihaz
merhabalar arkadaşlar,
bahsettiğim merkezde ilk seansımı yaptıralı 11 gün oldu, koltuk altımdaki tüyler baya baya döküldü. (%70-80 diyebilirim) kolumdaki tüyler ise hala duruyor. bir iki tel ben çekince geldi. koparmıyorum kesinlikle kendiliğinden geliyor. ben o kadar endişeli değilim kolumdaki tüylerin de döküleceğini düşünüyorum ama ince tüyler yani elimdekiler konusunda hala endişeliyim
mesela koltuk altımda çok ince olan bazı tüyler döküldü ama bilmiyorum belki kolun dökülmesi daha uzun sürüyordur.. beklemedeyim. gelişmeleri paylaşıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?