ben hiç diode yaptırmadım ama kol ve kkoltukaltı şu anda tam senin tarif ettiğin gibi ben kolumu ndyag ile koltukaltımı alex ile yaptırdım ve senin diode ile elde ettiğin sonucu elde ettim tabi uzun vadedeki sonuç önemli diode u bacağım için düşünüyodum ama ndyag ile benzer sonuç sağlıyosa boşuna diode yapan yer aramayım bari çünkü benim gitiğim merkezde diode yok ndyag ile alex var
dün dayanamayıp grupfoniden yine bir kupon aldım:S evimin çok yakınında hijyen olarak gitmesem de görmesem de kesinlikle iyi olacağını düşündüğüm bir yer çünkü lazer merkezi ve ndyag kullanıyor. çapadaki merkezin hijyen ve özen olarak gördüğüm diğer yerlere oranla biraz düşük olduğunu düşünüyorum (aynı jeli her yerimde kullandı ve sanırım geri kabına koydu.. bi dahakine daha dikkatli bakıcam. gözlük vermedi. gayet rahat jiletledi ama koluma lazer yaparken sanki jiletlediği her yere ışın vurmadı. uygulama esnasında hiç memnun kalmadım aslında ama koltuk altım döküldü kolumu bekliyorum... ) ikisini de deniycem ona göre bacağımı ya diot ya da ndyag lazer ile yaptırıcam.
ndyag fazla yaygın değil anladığım kadarıyla. ince tüyleri de görüyor diyor ama forumdan okuduğum kadarıyla memnun kalmayanlar da var kafam karıştı. sen kaçıncı seanstasın ve hangi merkeze gidiyorsun ne kadar ödüyorsun, buraya yazmak sakıncalıysa özelden de yazabilirsin.