arkadaşlar ben hem alex hemde diode lazer yaptırdım. alex lazeri yüzüme yapıtıyorum bıyıklarım bitti.Diode lazeri de vucuduma yaptırıyorum bir seans gttim ve % 30 u ilk seansta döküldü yalnız ne zaman dökülcek bu diye bakmayın.Dökülmeye tek tek başıyo.bi anda hepsi gitmiyo pek anlıyamıyosunuz başta. birde diode lazerinde çeşitleri var soprano XL de yaptırıyorum ben gerçekten çok iyi.İlk başta alex le tanıştığım çin bir seans oraya yaptırmıştım sonra bu cihaza geçtim.yüz çin paket program aldığımdan alexe bağımlı kaldı yüzüm ama bana şu anda çok iyi geldi alex.Tabi diode kadar olamaz.Alexin artık modası geçti, eskidi.Ama şu var eğer tüylerinz kalınsa ilk bir seans alex de yaptırıp sonrda diodeye geçtğiniz zaman dha iyi sonuç alırsınız.çünkü alex kılları inceltiyo ve ben diodenin ince kılları dökmede daha hassas olduğunu gördüm.Gidecekler tüyler kalnsa ilk alexe bir seans gitsinler kontrolüyle beraber sonra diodeye.Benim önerm bu iki makinayıda denediğim için.Ama dediğim gibi soprano XL modeli çok iyi.
Canım ben manisada bir merkeze gidiyorum eğer manisada gitmek stersen söyliyim ama ne olursa olsun canın yanıyor.Sonuçta kıllar dökülüyor,acı çekmeden malesef hiçbişey olmaz.Ama öyle dayanılmaycak birşey değil.İlk zaten yaptığında çok açımıyo sonra sonra dayanma gücün azaldığı zaman tabi bu mesela ben bacak yaptırıyorum sonlarına doğru bayağı acıyo çünkü dayanma sınırın aşılıyor.Ama öyle dayanılmayacak birşey değil eğer sonsuza kadar acı çekmek ağda sir... vs gibi uğraşmak istemiyorsan bu acıyı 8-10 kere çeker kurtulursun.Ömür boyu rahatlık :)Merhaba Yucass..Hangi merkeze gidiyosun ve fiyatlar nasıl? Bu soprano XL acısız olan değil deme??? Son çıkanlardan...
Canım ben manisada bir merkeze gidiyorum eğer manisada gitmek stersen söyliyim ama ne olursa olsun canın yanıyor.Sonuçta kıllar dökülüyor,acı çekmeden malesef hiçbişey olmaz.Ama öyle dayanılmaycak birşey değil.İlk zaten yaptığında çok açımıyo sonra sonra dayanma gücün azaldığı zaman tabi bu mesela ben bacak yaptırıyorum sonlarına doğru bayağı acıyo çünkü dayanma sınırın aşılıyor.Ama öyle dayanılmayacak birşey değil eğer sonsuza kadar acı çekmek ağda sir... vs gibi uğraşmak istemiyorsan bu acıyı 8-10 kere çeker kurtulursun.Ömür boyu rahatlık :)
Evet canım son çıkan model.
ben de koltuk altı ve yarım kol için diode lazere başladım.
yalnız kadın elimin üstünü bile jiletledi ben bişey diyemeden:S çok huylandım ve rahatsız oldum bu durumdan. bi dahakine izin vermiycem de nasıl çıkacak kıllar çok merak ediyorum:S
koltuk altına 25 yarım kola 45 derece akım verdim dedi. koltuk altını toplasan 5 dakka kolları da toplasan 10 dakkada yaptı. çok kısa sürdü.
grupfoni indirimiyle 5 seans koltuk altı için 20 milyon
yarım kol için de 5 seans 20 milyon ödedim.
acaba salladı mı merak ettim?
sizin ne kadar sürüyor bilgilendirirseniz sevinirim.
hiçbir acı hissetmedim:S soğuk hava üfürme aletiyle birlikte yapıyor.
lazerdi sanırım:)) yok yok lazerdir off:S
peki senin ne kadar sürüyor?
diode light sheer ile
koltuk altı 15 dk fln. özel bölge ve kasık 35 dk sürdü. ilk seans olduğu için kıllar yoğundu uzun sürdü dediler
lazer olduğundan eminim ya geçende bir merkezde soprana xl gördüm, uçları aynı...
ben kayıt olmak için gittiğimde aradan çıkarmak için hemen aldı lazere. koltukaltı yarım kol toplasan 10 dk anca sürmüştür. bu durumdan çok rahatsız oldum. bakalım nasıl çıkacak kıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?