Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar herhangi bir merkezde yüzüne diode lazer yaptıran varmı merak ediyorum. şu an ince tüyleri gören en gelişmiş teknoloji oldugu söyleniyor, özellikle yüz bölgesi için tavsiye edilen lazer bu.. malum alex. lazer yüz bölgesi için önerilmiyor.. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.. yüz tüyleri gercekten cok inatçı ve sinir bozucu:çok üzgünüm:
Alexandrite ile 3seans koltuk altı ve genital bölgei yaptırdım. Şuan hiçbişey yok desem yeridir. Çok çok az çıkıyr ve çok uzun zamanda, ama hata benim devam etmedim. Şimdi yeni "diot sopano" lazeri duydum, yüz vs. için tercih ediliyomuş daha çok dediler. İstanbul Bakırköyde bi merkezle görüştüm, denemeyi düşünüyorum. Tecrübeleri olanalr lütfen bana ulaşabilirler mi?
slnkutluay gmail.com
merb.ben diode lazere başladım.genital koltuk altı ve tüm bacak.biraz pahalı geldi.siz kaça yaptırdınız diode lazeri?
genital ve koltuk altına kullanılmaması gereken bir lazer cihazı sadece yüz bölgesine uygultabiliyorsun yanlış bir tercih en azından bunu yapan estetisyenin düşünmesi gerekliydi
sen kaça anlaştın bilmiyorum ama ben ben tüm yüze bitiş garantili max 12 seans 300 lira verdim 6 cı seansım ve çokta memnunum herşeyden
Canım biz daha yeni malatyaya taşındık lazeri vanda yaptırdm ben orda okumuştum. Henüz malatyayı tam olarak bilmiyorum yerimseniben
genital ve koltuk altına kullanılmaması gereken bir lazer cihazı sadece yüz bölgesine uygultabiliyorsun yanlış bir tercih en azından bunu yapan estetisyenin düşünmesi gerekliydi
sen kaça anlaştın bilmiyorum ama ben ben tüm yüze bitiş garantili max 12 seans 300 lira verdim 6 cı seansım ve çokta memnunum herşeyden