dini nikahın düğünden önce yapılması ??

KristalKelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
56
0
96
kızlar merhaba. aklım karıştı yardımınızı rica ederim. bizde dini nikah düğünden önce yapılır. düğünde de resmi nikah olur. peki şükür namazı düğün gecesi mi illa kılınmalı yoksa dini nikah olduktan sonra kılınır mı?? düğünde bizim içkili geçer nasıl yapsak bilemedim ki şimdi

canım biz dini ve resmi nikahı düğünden aylar önce yapmıştık.namazı ise düğün gecesi otelde kıldık.

canım biz dini nikahı düğünden 2 hafta önce yaptık şükür namazımızı da ozaman kıldık nikahı kıyan hoca öyle demişti. düğün günü besmele cekmeyi unutmayın diye de tembihlemişti ama eşim düğün günü tekrar kıldı.

Anladım canım. Peki sen tekrar kıldın mı ?

teşekkür ederim kızlar da bizde düğünler içkili geçiyor hiç içmesen bile pasta kesimiydi falan derken illaki 1 - 2 yudum içilir. acaba biz dini nikahtan sonra kılsak olmaz mı??

teşekkür ederim kızlar. her kafadan bir ses çıkıyor. anladığım kadarıyla bunun belli bir kuralı yok. ama dini nikahtan sonrada kılınabiliyor. illa düğün gecesi olması şart değil.. bir arkadaşımda dini nikah 3 hafta önce kıyıldı resmi nikahı düğünde kıyılacaktı. düğün sabahında şükür namazını kıldı. akşam içkili olacaktı yine bari dedi sabahtan halledelim bunu. tabi ne kadar kabul oldu bilemedim. böyle yapanlarda oluyor mu??

Ben de hep bunu düşünüyordum şükür namazını düğün sabahı kılsak olmaz mı acaba diye? Eğer oluyorsa en rahatı budur. Çünkü o yorgunlukla namaz falan çok zor olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…