Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama resmi nikaha kadar, arada geçen bi 6-7 aylık belki de daha fazla nişanlılık süreci var, o süreç içerisinde nişanlılar geziyor tozuyor yalnız kalıyor vs vs , bu durumda dini nikah olması gerekmez mi? Uygun mudur dini nikahsız bu durum?
nisanlilik dönemi ,biribirini seven iki insanin birbirlerini tanima sürecidir
böyle bir sürecte dini nikah nasil kiyilabilir?
nisan atildiginda nikah ne olcak?
kisi dinen evli olmus oluyor,oysaki bunlar nisanli ve es adayini tanima sürecinde
dinimiz belirli ölcüleri koymus kurani kerimde iki kisi bas basa ayni odada kalamaz,
kadinda erkekte birbirine karsi tesettürüne hal ve hareketlerine dikkat edecek,edep ahlak cercevesinden cikmayacak
ücüncü bir kisiyle birbirleriyle konusup anlasmalarina Allah ruhsat vermis
bizler helali haram.harami helal kilamayiz bu yetki ancak Allaha mahsuzdur
o yüzden resmi nikahin kiyildiginin ardindan hemen imam nikahini yapmanin daha saglikli olabilecegini düsünüyorum..
Allah C.C simdiden kuracak olacaginiz yuvaniza huzur mutluluk versin insallah.
hacılardan hocalardan duyup işitip , burda kuranda yazıyormuş gibi lanse edilmesinden nefret ediyorum !
ne demek el ele tutuşmak bile zina !
kuranın hangi ayetinin hangi suresinde yazdığını söyleyin de inanayım ...
kuranı duyarak öğrenmeye çalışmak yerine , sadece kurandan okuyaraka öğrenmeye çalışmanız en mantıklısı ve akıllıcasıdır , yoksa böyle kulaktan dolma bilgilerlerle yalan yanlış şeylere inanırsınız
nisanlilik dönemi ,biribirini seven iki insanin birbirlerini tanima sürecidir
böyle bir sürecte dini nikah nasil kiyilabilir?
nisan atildiginda nikah ne olcak?
kisi dinen evli olmus oluyor,oysaki bunlar nisanli ve es adayini tanima sürecinde
dinimiz belirli ölcüleri koymus kurani kerimde iki kisi bas basa ayni odada kalamaz,
kadinda erkekte birbirine karsi tesettürüne hal ve hareketlerine dikkat edecek,edep ahlak cercevesinden cikmayacak
ücüncü bir kisiyle birbirleriyle konusup anlasmalarina Allah ruhsat vermis
bizler helali haram.harami helal kilamayiz bu yetki ancak Allaha mahsuzdur
o yüzden resmi nikahin kiyildiginin ardindan hemen imam nikahini yapmanin daha saglikli olabilecegini düsünüyorum..
Allah C.C simdiden kuracak olacaginiz yuvaniza huzur mutluluk versin insallah.