• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dini kitap önerisi olan var mı?

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
okuduğunuz çok beğendiniz dini bir kitap arıyorum arkadaşlar.. konusu farketmez, islamiyetle alakalı sizi sürükleyen bir kitap arıyorum.. var mı bir tavsiyesi olan?

emine senlik oglunun kitaplarini begeniyorum ben canim :34:
aklima gelenler :
hiristiyan gülü, maria,idamlik genc,imamin manken kizi ,bize nasil kiydiniz , ne olur ihanet etme :31:

Peygamber efendimizin hayatını anlatan bir kitap Türkiye gazetesi veriyor kitabın ismi Hazreti Muhammedin Hayatı kesinlikle okumalısın mükemmel o kadar güzel anlatıyor ki

salih suruç, peygamber efendimizin hayatı, 2 cilt ama çok sürükleyici anlatımı........Reşit haylamazın hz. aişe

sinan yağmur kitaplarını tavsiye ederim -aşkın gözyaşları serisi, kerbela ,cennetin gülü Hz.Muhammed (S.a.v)

bende muhammed ticaninin nasıl hidayete kavuştum kitabını öneriyorum
birde peşaver gecelerini bu dediklerimi islamkutuphanesindende bulabilirsiniz netten
ayrıca ahmet turgutun aşkın şehidi ve emine şenlikoğlunun idamlık gencinide unutmamak gerek
romman olarakta ahmet günbay yıldızın bir dünya yıkıldı kitabını tavsiye edebilirim
veee kesinlikle bulursanız okumanızıı şiddetle tavsiye ettiğim kitap fizulinin ermişlerin bahçesinden
az daha unutuyordum birde haluk nurbakinin kuranı kerimden ayetler ve ilmi gerçekler kitabını okuyun derim
ben çok beğenmiştim eeminim sizde beğeneceksiniz

Hayatussahabe yi tek geçerim gene olsa gene okurum
Onun dışında siyer istemiyorsan Emine şenlikpğlunun ne olur ihanet etme de bi harika
Hekimoğlu İsmail okuyabilirsin kitaplarını
Şuan ben saklı kitap Sibel eraslan okuyorum onun kitapları da süper

Başlangıç için kesinlikle Emine Şenlikoğlu diyorum, tüm kitapları ayrı ayrı güzel, dini roman ama çok başarılı buldum ben.
Bilgi içerikli olsun dersen Reşit Haylamaz-Hz. Aişe ve diğer kitapı Peygamber efendimizin hayatı
Nt kitaplarını çok beğeniyorum ben. Ha birde Cemil Tokpınar-Sabah namazına nasıl kalkılır. cep boy gibi bir kitap ama öyle güzel yazmış ki.. Tavsiye ederim..

Back