anestek SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM KIZIMM Kayıtlı Üye 5 Nisan 2012 323 1 46 İstanbul 25 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi anestek #1 mrb arkadaslar levent cıvarı bıldıgınız veya buraya yakın dını egıtım veren kres veya anaokulu bılen varsa lutfen paylasabılır mı?
mrb arkadaslar levent cıvarı bıldıgınız veya buraya yakın dını egıtım veren kres veya anaokulu bılen varsa lutfen paylasabılır mı?
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.822 55.316 1.123 26 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi anestek #2 anestek .!.: mrb arkadaslar levent cıvarı bıldıgınız veya buraya yakın dını egıtım veren kres veya anaokulu bılen varsa lutfen paylasabılır mı? Genişletmek için tıkla... Dini eğitim veren kreş ve anasıflarıda mı var canım ben hiç duymadım da çünkü benim yaşadıgım şehirde yok.
anestek .!.: mrb arkadaslar levent cıvarı bıldıgınız veya buraya yakın dını egıtım veren kres veya anaokulu bılen varsa lutfen paylasabılır mı? Genişletmek için tıkla... Dini eğitim veren kreş ve anasıflarıda mı var canım ben hiç duymadım da çünkü benim yaşadıgım şehirde yok.