- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- Konu Sahibi gulay_gulay
-
ne biliyor olabilirki,senk, hrp milliyetçiyim drsin,neden öyle yazdın anlayamadım?Bişeyler biliyor gibi
popilerlik için polimik yaratmaya çalışıyorgüya çarşaflı kadın. sırf gundemde kalmak adına neler yapıyor
sahte dinci
ne biliyor olabilirki,senk, hrp milliyetçiyim drsin,neden öyle yazdın anlayamadım?
başlığa göre yorum yaptım açıkça okumadım kedicik,ama aşlıktaki gibiyse saçmalık kim kendi ülkesinin istiklal marşını irdelerki,sözleride güzel bence,gençlere şevk vermek için yazılmış gibi..Bi cümleye bkarak deglde knuşmaların tamamına bktım.
Ifade etmiyor açıkça ama ima etmeye çalışyor bir seyi
Mehmet Akif'in ne kadar dinibutun bir insan oldugunu azcik bilgisi olan herkes bilir. Onerme yanlis bi kere.
Bu kadar kefil olma just.
M.a.ersoy abdülhamite iftira atanlardandır.aynı zmanda mason liderinin başa gecmesni istiyordu
Istiklal marşna bkarak karar vermeyin.
Itthatçılarn yanında yer alarak abdülhamide iftra atanlardandır
başlığa göre yorum yaptım açıkça okumadım kedicik,ama aşlıktaki gibiyse saçmalık kim kendi ülkesinin istiklal marşını irdelerki,sözleride güzel bence,gençlere şevk vermek için yazılmış gibi..
Bunda İstiklal MArşı'nın ne suçu var. İmralı yaratığı Andı istemedi, şimdi de İstiklal MArşı'nı istemiyor ima ettiği yoksa
Kendisine yazar! diyor. Mehmet Akif'in tirnagi olabilir mi acaba? Ugrasacak baska isi kalmadi sanirim. Ya sabir!
Nasil kutsal bir metin oldugunu hâlâ anlayamanlar icin Mehmet Akif'in su veciz sozunu soylemekte fayda var: Allah bu millete bir daha İstiklal Marsi yazdirmasin.
Aşağıdan yukardan kıvırıyor başka birşey yok. İstiklal Harbi ve İngiliz mandasına girmeyişimiz canını acıtmış.Haberde çelişki var.kadın besteye ve saygı durusundan rahatsz
2.abdullah öcalan istmedi.zaten ırkçılık kokan bir olayı ocalan kendi lehne çevirdi kürtler için.zaten vardı ama bunu onlar kullandı
Ima ettgi başka sey oyle olsaydı bende severm dmezdi
Aşağıdan yukardan kıvırıyor başka birşey yok. İstiklal Harbi ve İngiliz mandasına girmeyişimiz canını acıtmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?