Dinci yazardan İstiklal Marşı'na şok sözler!

gulay_gulay

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
3.308
5.526
448
Ankara
Dinci Yazarı Emine Şenlikoğlu, Twitter üzerinden İstiklal Marşı hakkında ilgili skandal sözler sarfetti.

Sözcü'den Cengiz Aldemir'in haberine göre dinci yazar Emine Şenlikoğlu, İstiklal Marşı okunurken ayakta durmanın hoş olmadığını, bestesinin tuhaf olduğunu, İstiklal Marşı'na saygıyı ise dinsizlerin çıkardığı bir saygı olduğunu söyleyerek, marş okunurken oturulmasını önerdi.

Dinci Yazar Şenlikoğlu, sosyal medya aracılığı ile İstiklal Marşı'nı dinsizlerin çıkardığını ve herkesin mecburiyetten durduğunu söyleyerek takipçilerine, “Ya şu İstiklal Marşı’nda saygı duruşunda durmak hiç hoşuma gitmiyor, zaten bestesi bir tuhaf, yetmezmiş gibi bir de ayakta dur, ne bu ya?

Zaten herkes mecburiyette duruyor.. saygı göstermek için illa ayakta mi durmak lazım

Ben de severim ama o beste ne,duruş ne.Oturduğumuz yerden dinlesek ne var?

O saygı dinsizlerin çıkardığı bir şey,kime saygı duruşunda bulunuyoruz öyle yaparak, bana onu söyle canım,ben anlayamıyorum” diye tweet attı.

YAZIKTIR GÜNAHTIR

Emine Şenlikoğlu’nun attığı twettlere tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ise Şenlikoğlu’nun twetinin altına, “Hiçbir kadına kem söz etmedim… Ama bu söylenmez… Söylenemez… Yazıktır… Günahtır…” sözleri ile tepkisini paylaştı.
http://www.karsigazete.com/medya/dinci-yazardan-istiklal-marsina-sok-sozler-h7604.html

Eklentiler

• emine.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 97
yani her şey kabul edilebilir de ( sonuçta şahsi fikri) ne demek dinsizler? parayla imanın kimde olduğunu yanlızca yaradan bilir. bir müslümana dinsiz demek ne kadar doğru sormak isterdim şahsına...

milletine ,ülkene saygının ne olduğunu bilmeyene ne denir ki.
bizler milletimize, ülkemize ,vatanımıza saygımızdan kalkıp saygı duruşunda duruyoruz.
sen vatan sevgisinden ne anlarsın be emine.
yine boşsun yine

Ya bi' kes sesini gözünü seviyim yeter saçmaladığın. Kim bilir ne zaman İstiklal Marşı okudun en son ya sanki bana yatıyor kalkıyor her gün İstiklal Marşında ayakta dikiliyor gibi konuşmuyor mu.
Nereden ne gündem yaratacağını şaşırdı.
Bu kadını böyle rahat konuşturanlar utansın. Asıl onlara yazıklar olsun be.
Herkes mecburiyetten duruyor ne demek ya. Benim adıma konuşamaz bu kadın! Hiç de mecburiyetten durmuyorum. Dinsizler diye ötekileştirmesi de cabası. yetti artık.

Aştı artık kendini. Konuşulan da nasıl olursa olsun.
Dinsizler çıkarmışmis saygıyı. Sen mi karar veriyorsun kim dindar kim dinsiz edepsiz kadın

Malesef onlar karar veriyor. Engizisyon mahkemesiyle bizleri aforoz ediyorlar. Ama kendi halleri daha acı ve günah. İslam dinine ruhban sınıfını (hacı hoca şıh şeyh...) sokmuşlar

Vatanına,milletine, toprağına sahip çıkmayı peygamber efendimiz (s.a.v.) den öğrenmiştik halbuki. İstiklal marşına biz sahip çıkıp, saygı duymazsak kim bize saygı duyar ey kadın!!!!

Hakkıdır hakka tapan milletimindir istiklal dediği için sevmiyor sanırım. İstiklal yerine demokratik açılım olsaydı severdi.

Allah'ın cahili yediniz bitirdiniz Türkiye'yi mahvettiniz dernek açıp sözde müslümanız diye geçiniyorsunuz sonra ışide örgüt oluyorsunuz defolun gidin Türkiye'den

hayırdır ne oldu bu kadına,onun da mı devri başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…