• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dinci yazardan İstiklal Marşı'na şok sözler!

Bu ara fazla gündeme gelmeye başladı bu kadın da.. İstiklal marşını dinsizler çıkardı ne demektir ya? Mehmet Akif ile boy ölçüşebileceğini mi sanıyor bu kadın? Kime saygı duruşu demiş bir de, bizler için kanları oluk oluk akmış şehitlerimiz için, bu vatanı korumak adına neyi varsa ortaya koymuş bir millet için saygı duruşu!

Bu kadın nasıl hapse arttırılmıyor ya nasıl bir ülke burası herkes herşeyi söyleyebiliyor bayraklar yakılıyor noluyor nasıl rahat konuşabiliyor

Kaç yaşında kadın Ahh bi gün karşılaşsak ya 2 çift laf etsem....
Beyin nakli şart bu kadına şöyle az çok gündelik işlerini yapan mantık çerçevesinde düşünen bi beyin...

Bi cümleye bkarak deglde knuşmaların tamamına bktım.
Ifade etmiyor açıkça ama ima etmeye çalışyor bir seyi
başlığa göre yorum yaptım açıkça okumadım kedicik,ama aşlıktaki gibiyse saçmalık kim kendi ülkesinin istiklal marşını irdelerki,sözleride güzel bence,gençlere şevk vermek için yazılmış gibi..

Mehmet Akif'in ne kadar dinibutun bir insan oldugunu azcik bilgisi olan herkes bilir. Onerme yanlis bi kere.

Bu kadar kefil olma just.
M.a.ersoy abdülhamite iftira atanlardandır.aynı zmanda mason liderinin başa gecmesni istiyordu
Istiklal marşna bkarak karar vermeyin.
Itthatçılarn yanında yer alarak abdülhamide iftra atanlardandır

Kendisine yazar! diyor. Mehmet Akif'in tirnagi olabilir mi acaba? Ugrasacak baska isi kalmadi sanirim. Ya sabir!
Nasil kutsal bir metin oldugunu hâlâ anlayamanlar icin Mehmet Akif'in su veciz sozunu soylemekte fayda var: Allah bu millete bir daha İstiklal Marsi yazdirmasin.

Bu kadar kefil olma just.
M.a.ersoy abdülhamite iftira atanlardandır.aynı zmanda mason liderinin başa gecmesni istiyordu
Istiklal marşna bkarak karar vermeyin.
Itthatçılarn yanında yer alarak abdülhamide iftra atanlardandır

Bunda İstiklal MArşı'nın ne suçu var. İmralı yaratığı Andı istemedi, şimdi de İstiklal MArşı'nı istemiyor ima ettiği yoksa

başlığa göre yorum yaptım açıkça okumadım kedicik,ama aşlıktaki gibiyse saçmalık kim kendi ülkesinin istiklal marşını irdelerki,sözleride güzel bence,gençlere şevk vermek için yazılmış gibi..

Simdi haberdeki detay da da çelişkiler var.
Istiklal marşnın dinsizlerin çkardgnı vurgulanyor kadn tarafndan
Ama kadın dyoki ben severim ama bestesi çok tuhaf ayaga kalkmak ta dinsizlern çkardgı dyor.beste ve saygı duruşundan bahsediyor.

Bilindgi gbi ilk beste farklı 2.ci beste farklıdır.
Olabilir rahatsz etmş dmekki kendisini bu dindar olması ne alaka anlayamyrum gerçekten

Bunda İstiklal MArşı'nın ne suçu var. İmralı yaratığı Andı istemedi, şimdi de İstiklal MArşı'nı istemiyor ima ettiği yoksa

Haberde çelişki var.kadın besteye ve saygı durusundan rahatsz
2.abdullah öcalan istmedi.zaten ırkçılık kokan bir olayı ocalan kendi lehne çevirdi kürtler için.zaten vardı ama bunu onlar kullandı

Ima ettgi başka sey oyle olsaydı bende severm dmezdi

A
Kendisine yazar! diyor. Mehmet Akif'in tirnagi olabilir mi acaba? Ugrasacak baska isi kalmadi sanirim. Ya sabir!
Nasil kutsal bir metin oldugunu hâlâ anlayamanlar icin Mehmet Akif'in su veciz sozunu soylemekte fayda var: Allah bu millete bir daha İstiklal Marsi yazdirmasin.

Besteyi mehmet akif mi yaptı?

Haberde çelişki var.kadın besteye ve saygı durusundan rahatsz
2.abdullah öcalan istmedi.zaten ırkçılık kokan bir olayı ocalan kendi lehne çevirdi kürtler için.zaten vardı ama bunu onlar kullandı

Ima ettgi başka sey oyle olsaydı bende severm dmezdi
Aşağıdan yukardan kıvırıyor başka birşey yok. İstiklal Harbi ve İngiliz mandasına girmeyişimiz canını acıtmış.

Milletini vatanını, şehidini öven bir şiir karşısında elbette ayakta bekleyeceksin!
Dinsizlermiş, kalbine girip baktın mı be kadın? Allah yerine konuşmayı ne çok seviyorsunuz bir de dinden bahseder böyleleri.

Back