- Konu Sahibi gulay_gulay
-
Kadinin derdi beste degil. Dunyanin en guzel muzigiyle bestelenmis dahi olsaydi bu sozler yine soylenecekti. İmâ ettigi farkli. Saygi diyor, ayakta durmak diyor vs. Tabii ki besteyi Mehmet Akif yapmadi. Ancak sacmaliklarindan sonra kiyas yapmak istedim ki zirvaligi seyler daha da asikar olsun. Biri diyor ki: Allah bu zulmu bir daha yasatmasin. Digeri: O ne oyle canim saygi duymak zorunda miyim. Hanfendinin İstiklal Harbi ile bir alip veremedigi var. Beste falan hikâye.A
Besteyi mehmet akif mi yaptı?
Iste bu. Acitan seyler baska. Bestesi degil.Aşağıdan yukardan kıvırıyor başka birşey yok. İstiklal Harbi ve İngiliz mandasına girmeyişimiz canını acıtmış.
Kadinin derdi beste degil. Dunyanin en guzel muzigiyle bestelenmis dahi olsaydi bu sozler yine soylenecekti. İmâ ettigi farkli. Saygi diyor, ayakta durmak diyor vs. Tabii ki besteyi Mehmet Akif yapmadi. Ancak sacmaliklarindan sonra kiyas yapmak istedim ki zirvaligi seyler daha da asikar olsun. Biri diyor ki: Allah bu zulmu bir daha yasatmasin. Digeri: O ne oyle canim saygi duymak zorunda miyim. Hanfendinin İstiklal Harbi ile bir alip veremedigi var. Beste falan hikâye.
Hakkıdır hakka tapan milletimindir istiklal yerine Hakkıdır ....... .......... ............ demokratik açılım. plmasını istiyordur belki dindar olması içinBenim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.. dizesini kaçırmış ve olabildiğince saçmalamış.
Hakkıdır hakka tapan milletimindir istiklal yerine Hakkıdır ....... .......... ............ demokratik açılım. plmasını istiyordur belki dindar olması için
Kadinin derdi beste degil. Dunyanin en guzel muzigiyle bestelenmis dahi olsaydi bu sozler yine soylenecekti. İmâ ettigi farkli. Saygi diyor, ayakta durmak diyor vs. Tabii ki besteyi Mehmet Akif yapmadi. Ancak sacmaliklarindan sonra kiyas yapmak istedim ki zirvaligi seyler daha da asikar olsun. Biri diyor ki: Allah bu zulmu bir daha yasatmasin. Digeri: O ne oyle canim saygi duymak zorunda miyim. Hanfendinin İstiklal Harbi ile bir alip veremedigi var. Beste falan hikâye.
Şüheda fışkaracak, toprağı sıksan şüheda...Kadın bende severim ama beste bir tuhaf
Dyor.
Saygı duymak oturdugn yerden de olabilir ayakta durdun diye saygılı gözükmek tamamen şekilcilik
Peki siz "Mehmet Akif, Abdulhamit'e iftira atanlardandi. Mason liderini basa gecirmek istiyordu" derken orada miydiniz? Sahitsiniz sanirim bu kadar kesin konustugunuza gore. -ecek ve -acak ile isler yurumuyor, -du ve -miş ile yuruyor sanirimEn gzel beste dahi olsa söyleneckti?nerdn bilyosunuz?))
etckti gtcektiyle iş yürümez
kimlerle alıp veremediği var bilmem ama, alıp veremedği olduğu kesin:)o zaman göre iyi yazılmış bence..Simdi haberdeki detay da da çelişkiler var.
Istiklal marşnın dinsizlerin çkardgnı vurgulanyor kadn tarafndan
Ama kadın dyoki ben severim ama bestesi çok tuhaf ayaga kalkmak ta dinsizlern çkardgı dyor.beste ve saygı duruşundan bahsediyor.
Bilindgi gbi ilk beste farklı 2.ci beste farklıdır.
Olabilir rahatsz etmş dmekki kendisini bu dindar olması ne alaka anlayamyrum gerçekten
gözünü seveyim kedicik,zamana göre iyi değilmi,.oturarakmı dinlenir istiklal marşı..şehitlere saygı toprağa vatana saygı şehit ailelerine saygı ..o nedenle ayakta dinleniyor..Hayır haber çelişkili verilmiş.
Kadın bestedn ve duruştan rahatsz
gözünü seveyim kedicik,zamana göre iyi değilmi,.oturarakmı dinlenir istiklal marşı..şehitlere saygı toprağa vatana saygı şehit ailelerine saygı ..o nedenle ayakta dinleniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?