• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dinci yazardan İstiklal Marşı'na şok sözler!

gereksiz bir açıklama yapmış. yani bu mu dert olmuş şimdi? isteyen ayaga kalkmasın bence de, ama kalksa da ölmez hani. hele hele dini alet edip onun üzerinden bu olayı eleştirmek... gereksizligin bu kadarı olurdu.

Kadın bende severim ama beste bir tuhaf
Dyor.
Saygı duymak oturdugn yerden de olabilir ayakta durdun diye saygılı gözükmek tamamen şekilcilik

Büyüklerimizin ellerini öpmek de bir saygı ifadesidir. Saçma, şekilcilik demiyoruz değil mi?

Tüm milletler milli marşları okunurken ayağa kalkar. Bu neden eleştirilsin?

Sevdiğiniz yazar olması savunmanızı gerektirmez. Bu sefer saçmalamış demek zor olmamalı.

Sayın yazarımız, dinsiz dediklerinizin kalbini mi okuyorsunuz? Sümme haşa Allah mısınız? Zira kalplerdekini yalnız Allah bilir:KK14: İnançlarınıza ters düşen niyet okuyuculuğunu bırakın bence.
Uydurulmuş saygı mı ben size uydurulmuş neler neler yazarımda ama işte asla kabul etmezsiniz:KK14:

Aa bu dondurmacı Emine değil mi ya?:KK53: Ben burdan cevap vereyim,şehir ve gaziler için öyle duruyoruz.Olay dinse istiklal marşının yazarı kadar dine önem veren varmıydı acaba,sözleri bir daha okusun..:KK14:

Aa bu dondurmacı Emine değil mi ya?:KK53: Ben burdan cevap vereyim,şehir ve gaziler için öyle duruyoruz.Olay dinse istiklal marşının yazarı kadar dine önem veren varmıydı acaba,sözleri bir daha okusun..:KK14:

Evet, dondurmaci emine :KK70:

Vallahi bu kadin sayesinde nasil canim dondurma cektiyse, simdi canim youtube acip istiklal marsi dinlemeyi cekiyir (ki ben o kadar cok milliyetci bir insan bile degilim).

Yeminle ben ülkerin ceo'su olsam, bu kadindan cikolatinin haram oldugunu söylemesini isterdim. Bak gör cikolata satisin nasil tavan yaptigini :-)

Yalnız şu emine hanıma dinci demişler ya aynen öyle, din üzerinden para kazanıyor. Bir de kim dinli kim dinsiz yetkili mercisi ilan etmiş kendini Allah ıslah etsin.

Hangi dinin dincisiyse artık. Misket bombaları rahmet eylesin Alien Şaron da dinciydi ve dindardı. Yahudi dincisi ve dindarıydı
Ben emine hanıma bu konuda yorum yapmam o zaman ondan bir farkım kalmaz. İslam inancı vardır ve ya yoktur bunu bilemem ama şunu söyleyebilirim ki islam üzerinden çok prim yaptı.

Agzi olan konusuyor.. Hepsi de Islam adina konustuklarini iddia ediyorlar... sacma sapan isler pesindeler, sacma sapan soylemleri var.. Bu bir yanda, ISID bir yanda... Emine'nin kafa kesmesi eksik kalmis bir tek.. Gucu bu milletin milli marsina dil uzatmaya yetmis.. Oburleri de zaten Anitkabiri ve Mevlana Turbesini bombalama pesindeymisler simdi.. Yeter ki Turk milliyetciligi ve Turk kulturu yok olsun, bir milleti parcalamanin en kestirme yolu..

Emine hanım İstiklal Marşı'nın sözlerini bilmiyor sanırım, o yüzden kime saygı duruşunda bulunuyoruz demiş.
Özellikle şu kısmını yazalım öğrensin:
"Düşün altında binlerce kefensiz yatanı"
"Sen şehit oğlusun, incitme yazıktır atanı"

Ülkesi için savaşıp kefensiz gömülenlere saygı duruşunda bulunuyoruz ve vatanı için şehit olanları böyle kime saygı, ayağa kalkmayın gibi sözlerle incitmiyoruz.

Ayağa kalkmak istemeyen varsa kalkmasın ama kalkanlara da dinsiz demesin, ayağa kalkmak bir saygı göstergesidir, he deniyorsa ayağa kalkmak dinsizliktir, o zaman kimse devlet büyüklerini görünce ayağa kalkmasın, hatta görünce oturduğunuz yerden el sallayın, kendinden büyüğü görünce ayağa kalkıp elini öpmeyin, yer vermeyin, bacak bacak üstüne atmışsanız istifinizi bozmayın, oturarakta büyüklere saygı gösterebiliriz değil mi:KK66:

Emine hanım İstiklal Marşı'nın sözlerini bilmiyor sanırım, o yüzden kime saygı duruşunda bulunuyoruz demiş.
Özellikle şu kısmını yazalım öğrensin:
"Düşün altında binlerce kefensiz yatanı"
"Sen şehit oğlusun, incitme yazıktır atanı"

Ülkesi için savaşıp kefensiz gömülenlere saygı duruşunda bulunuyoruz ve vatanı için şehit olanları böyle kime saygı, ayağa kalkmayın gibi sözlerle incitmiyoruz.

Ayağa kalkmak istemeyen varsa kalkmasın ama kalkanlara da dinsiz demesin, ayağa kalkmak bir saygı göstergesidir, he deniyorsa ayağa kalkmak dinsizliktir, o zaman kimse devlet büyüklerini görünce ayağa kalkmasın, hatta görünce oturduğunuz yerden el sallayın, kendinden büyüğü görünce ayağa kalkıp elini öpmeyin, yer vermeyin, bacak bacak üstüne atmışsanız istifinizi bozmayın, oturarakta büyüklere saygı gösterebiliriz değil mi:KK66:

Bilmez olur mu? Hepimizden iyi biliyor. İnsan bilmediği şeye gıcık gider mi? Onun derdi başka. Onun derdi; Türk Milleti'nin İstiklal Savaşını başlatması ve İngiliz mandasını kabul etmesidir.

Back