• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Din Dan Don! Hoşgeldiniz Evime :)

çok güzel çok ferah olmuş canım evin allah sağlık huzur mutlulukla oturmayı nasip etsin

eccu bişi sorucam salondaki halıyı alırken temizliğiyle ilgili bilgi aldınmı ne ile temizlemeliyiz satıcı bişi dedimi

Çok cici ve zevkli bir evin var arkadaşım.Sağlıkla,huzurla,mutlulukla oturmanız dileğimle.Sevgiler

çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inş.
evet parpalm leke tutmuyo dediler ne kadar doğru bilmiyorum :p kirlensede hemen
deterjanlı bez ile silindiginde kolaylıkla temizlenebiliyomuş ;)

Çok güzel bembeyaz tertemiz
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

eccuu cnm çok güzel eviniz öncedende görmüştüm :)) ozamanda cok beyenmişyim şimdide ck beyendim hem sade hem kibar çok zevklisin allah ağız tadınızla oturmanızı nasip etsin işallah :nazar::nazar:

naadar gözelmiş evin güle güle kullan.bide bişi sorabilirmiyim
mutfaktaki çaycının markası ne
hem çaycı hem ketılmış

çok güzel ve narjinal bi evin varmış.
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşanlahhgamyoncuiremsu

herşey çok ferah çok güzel canım benim...
hayırlı ömürler geçirin eşinle beraber inş yuvanızda

:nazar:
cok guzel cnm evın RABBIM sağlıkla mutlulukla oturmanızı nasıp etsın
oturma grubunu ban aver gerısı senın olsunkaydirigubbakcemile3 cok beğendığım bı model 1 yıla kadr koca bulursam bana söylersın nerden aldığını

Çok güzel evin. Allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür geçirmenizi nasip eder inşallah

canım çok güzel evin hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla oturun inşallah

süper süper süper beyaza karşı olanlar ıcın ıyı bir örnek canm bnmmm

:nazar::nazar::nazar:
Eccu hemen yorum yapıyorum
yatak odan çok hoş açık renklere bayılıyorum bide avizen benim istediğimden ayrıca yatak örtünün altından çıkan dantellerede bayıldım
koridorundaki shaggylerde çok hoş yerdeki çiçek ayrı bir hava katmış
banyo çok hoş minik havlular favorim :lepi:
Mutfağın çok çok ferah tezgah üzerinde çokonat teması ayrı bir hava katmış kaydirigubbakcemile3
mutfak perden ve bıçakların çok hoş ve sanırım daha öncede söyledim ki bulaşık makinemiz aynı kaydirigubbakcemile5 memnun musun? :roflol:
salonun çok güzel bayıldımm

Güle güle iyi günlerde mutluluk içinde otur canım :nazar::nazar::nazar:

Back