- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
çok güzel gözüküyo ama bu ya cokacimcoook
bende istiyorum bende hihoyyyt
ellerine sağlık canım valla harikasın
cokacimcoookbuyur gel birlikde yiyelim balimcokacimcoook
a.s.cok tskler canima.s.
atlıyorum uçağa hemen
böyle marifetli komşularım olsaydı keşke benimde
daha çok yer, daha çok kilo alırdım kaydirigubbakcemile3
canim enfes görunuyor ellerine saglik... bi gun muakkak hemen denemeliyim canim cektticokacimcoook olsada simde yesem bi parca ayir bana sekerim caya geliyorum sana dayanamadim:dance: zaten kac gundur canim tryedeki yas pastalardan yapmak istiyor ama tarifini de bilmiyorum....kaydirigubbakcemile3 acaba diyorum trde ki pastaneciden siparismi versek bi tane.. burdaki yas pastalari hic begenmiyorum trdeki gibi gusel olmuyor nedenseCADIARZU
nefis görünyor:asigim:,ellerin dert görmesinalkisalkisalkis,tarifini aldım,en yakın zamanda deneyecemzemuszemus
benim ilk yaptığım pasta tarifi bu çok hafif ve lezzeettli olur uzun süreden beri yapmamıştım bi ara yapayım bari:)))))))
canim ellerine saglik cok güzel olmuss.kiss cok hizli gidiyorsun benim tarfler cok birikti ama zaman bulupta atamiyom siteye..
ayrica minik keklerini yaptim harika oldu yarin eklerim resim oki ..
canım çok güzel görünüyor ellerine sağlık en kısa zamanda deniycemopuyorumnanaktan
yerimsenibenaynen canim hem hafif hem lezzizyerimseniben
cokacimcoookbende zaten anca hafif tatlilari yiyebiliyorumcokacimcoook
:teytey:ayni zamandada cok pratik:teytey:
:kedi:yaparsan seninkinide paylas bizimle olurmu:kedi:
bende ıslak kek yapınca üstüne bol bol hindistan cevizi serperim..canım çekti şimdi..ellerine sağlık
fundacım ya bu tarif abone olduğum konularda ve her mesaj yazanla beraber ben tekrar konuya ve resme bakıyorum
ve her defasında içim gidiyo bu tatlıya
mutlaka yapmam lazım
Allah'tan hamile falan değilim kaydirigubbakcemile3