- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
amanda aman incim neler yapmissin gene böylecokacimcoook
zaten istahim yerinde kiloda aldim hominigirtlak ne bulsam yiyorum gözüm yiyecek icecektemafoldumben
:1shok:daha fazla bakamiycam ben en iyisi gideyim buradan:1shok:
valla nefissss görünüyorcokacimcoook
ellerine emeciklerine saglik canim hamarat yiyenima.s.opuyorumnanaktan
canim harika görünüyor ellerine saglik.islak keki bende yaparim ara sira ama ben o ayirdigimiz 1 bardak karisimi yumurta koymadan ayiriyorum sonra yumurta kiriyorum yoksa cig yumurtali karisim dökmüs oluyoruz
çok güzellll.elerine sağlık cnm
canım benim ne kadarda güzel görunuyor hindistan cevizinide pekte severim ben inşallah yaparım bir ara bu tarifi cokacimcoook opuyorumnanaktan
eline saglık çok hoşmuş tarifin.
Bızım ev ahanda bunun manyakı.Versem duvarlar bıle yer.cokacimcoookBen yapmakdan sıkıldım evdekıler yemekden sıkılmadı.şakkıdı
Senınde ellerıne saglık incim nefis gorunuyooo.Şeniz Kızım buna uzerıne kar yagmıs kek der.opuyorumnanaktanDaha bu sabah ıstedı de aaa yeterrrr demısdım.Yapsam mı acaba:uhm: :uhm: :uhm:
Kızım sen ınsanın aklını celıyosun beeeeeee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
evet evet bende yapıyorum bunu mmmmmmm canım çekti leziz oluyorrrrrr ellerine sağlık kuzummm mujukaaaaaaaa
opuyorumnanaktantskler canim benimopuyorumnanaktan
a.s.hic düsünmemisdim inanki cok saol bilgilendirdigin icin birdahakine öyle yapicama.s.
bende çok sık yaparım canım seninkide harika gözüküyo fundacım ellerine sağlık ahhh ahhh ama bu kiloları ne yapacağız