Kekler - Pastalar dilim dilim hindistan cevizli islak kekim-resimli

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.344
26
41
ben kakao ve cukulata sosunu pek sevmem
fakat bu cok hafif
ve severek yapip yedigim bir tad hem pratik hem lezziz

margarin cezvede eritilip kenara cekilir
yumurta ve seker iyice cirpilir
daha sonra süt ve kakao eklenip karistirilir
margarinde eklenir
ve 1su bardagi ayrilir kenara
un ve kabarta tozuda ilave edip karistirilip
yaglanmis unlanmis uzun kek kalibina dökülür

2adet yumurta
1su bardagi toz seker
1su bardagi süt
125gr margarin
4yemek kasigi kakao
1paket kabartma tozu
2su bardagi un

isitilmis 200derece firinda güzelce pisirilir
süre vermiyorum cünkü herkezin firin isisi ayari ayri sadece 30dakikadan sonra kürdan batirip test ediyorum pisip pismedigini
keki firindan cikarir cikarmaz servis tabagina koyup
üzerine ayirdigim karisimi dökdüm
ve biraz bekleyi 2ser cantim kalinliginda kestim
büyük bir servis tabagina hindistan cevizi döküp
dilimleri arkali önlü buladim
hepsi bukadar
ben asiri islak sevmiyorum benimki dipleri daha kuru kaldi ama sevenler icin ayrilan harca bir iki kasik fazladan kakao eklenip sütle sulandirilabilir

tavsiye ederim hanimlar affiyet olsun

amanda aman incim neler yapmissin gene böylecokacimcoook
zaten istahim yerinde kiloda aldim hominigirtlak ne bulsam yiyorum gözüm yiyecek icecektemafoldumben
:1shok:daha fazla bakamiycam ben en iyisi gideyim buradan:1shok:
valla nefissss görünüyorcokacimcoook
ellerine emeciklerine saglik canim hamarat yiyenima.s.opuyorumnanaktan

canim harika görünüyor ellerine saglik.islak keki bende yaparim ara sira ama ben o ayirdigimiz 1 bardak karisimi yumurta koymadan ayiriyorum sonra yumurta kiriyorum yoksa cig yumurtali karisim dökmüs oluyoruz

canım benim ne kadarda güzel görunuyor hindistan cevizinide pekte severim ben inşallah yaparım bir ara bu tarifi cokacimcoook opuyorumnanaktan​

Bızım ev ahanda bunun manyakı.Versem duvarlar bıle yer.cokacimcoookBen yapmakdan sıkıldım evdekıler yemekden sıkılmadı.şakkıdı

Senınde ellerıne saglık incim nefis gorunuyooo.Şeniz Kızım buna uzerıne kar yagmıs kek der.opuyorumnanaktanDaha bu sabah ıstedı de aaa yeterrrr demısdım.Yapsam mı acaba:uhm: :uhm: :uhm:

Kızım sen ınsanın aklını celıyosun beeeeeee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

evet evet bende yapıyorum bunu mmmmmmm canım çekti leziz oluyorrrrrr ellerine sağlık kuzummm mujukaaaaaaaa

:kedi::kedi:
isde arada mutfak perilerim geliyolar
bende böle döktürüveriyorum gari
opuyorumnanaktancanimsin yengosum pirlantam o övgü dolu sözlerine saglikopuyorumnanaktan
yok be yengos ne hamarati
cokacimcoooksenin gibi olabilmem icin daha 40firin ekmek yemem lazimcokacimcoook
Şenizsenin eline su dökemem ciragim daha ustam benimŞeniz

canim harika görünüyor ellerine saglik.islak keki bende yaparim ara sira ama ben o ayirdigimiz 1 bardak karisimi yumurta koymadan ayiriyorum sonra yumurta kiriyorum yoksa cig yumurtali karisim dökmüs oluyoruz

opuyorumnanaktantskler canim benimopuyorumnanaktan
a.s.hic düsünmemisdim inanki cok saol bilgilendirdigin icin birdahakine öyle yapicama.s.

canım benim ne kadarda güzel görunuyor hindistan cevizinide pekte severim ben inşallah yaparım bir ara bu tarifi cokacimcoook opuyorumnanaktan​

canimsin ya cok tskler
cokacimcoooktavsiye ederim tatlimcokacimcoook
kaydirigubbakcemile5yapinca yorum ve resminide beklerimkaydirigubbakcemile5
a.s.insallah begenirsina.s.
simdiden kolay gelsin

kaydirigubbakcemile3ay cok gldüm ya demek duvarida yerler hakaydirigubbakcemile3
cokacimcoookdemekki okadar lezziz yapiyosunki yemekden SIKILMAMISLAR hamarat gaci senicokacimcoook
:kedi:tskler canim benim:kedi:
Şenizkizini yerim ben ya harika bir isim koymus inankiŞeniz
a.s.yap sen bacim yap tabiiia.s.

bende çok sık yaparım canım seninkide harika gözüküyo fundacım ellerine sağlık ahhh ahhh ama bu kiloları ne yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…