Dilenci gibi komsu

kapıyı caldıgında ona acmayın :)

İşte en iyisi oyle olmak ben çok yumuşak yuzluyum artık bende öyle yapıyorum

E kocan olduğunu bilmiyo mu

Ayyyy aynısından bizim ev sahibi vardı evimiz tamir oluyordu annemde biryerde karşılaşmış 6 aylığına ev tutmak istiyorum demiş ayyy benim altkatı tut demiş aman allahım ilk gece hariç kadın altı ay kesintisiz bizde yedi içti beğendiklerini aldı hatta vermediklerimizi arakladı yetmedi yeni aldığım ayakkablarımın teklerini bir bir saklayıp diğerinide biz çöpe atınca eş yapıp düğünlerde ayağında görene kadar 6 ayda 2 yıllık ayakkabılarını tamamladı kadın bide evli iki çoçuklu 3 çoçuklu dayıma asılıyordu dayım bizde kalıyordu eşiyle sorunu vardı o ara yani kısaca allah yardımcın olsun tam başbelası bu modeller

Ben bukadar laubaliliği ,görgüsüzlüğü asla kabul etmezdim kapımı çalarsa musait değilim derim,benden kyafet isterse kendine bişey almamı istiyorsa eşim böyle şeylere izin vermez derim,beni evine çağırırsa işim var derim derimde derim yani mesafemi koyarım asla beni bukadar huzursuz etmesine izin vermem bune yaa resmen sizi kullanıyor bundan sonra asla izin verme tepene ç8kar benden söylemesi

Evet resmen kullaniyo. Yagi sekeri anlarim da elinde bardak nescafe tozu istedi gecenlerde basi agriyomus basi kopasica... kapisina gidip bida bana sakin gelme diyesim var

komşuna şu bu diyemeyeceğim, demek ki yapısı bu. ama sen madem bu kadar rahatsızsın, eşyalarımı ortak kullanmayı sevmiyorum. market, çarşı, pazar orada ihtiyaçlarını kendin al demiyorsun? böyle devam edersen, o da seni her şekilde sömürmeye devam eder. kartlarını açık oyna arkadaşım.

Komşu yolunu bulmuş:)

Benim babannemin vardı böyle komşusu, kadın market olarak kullanıyordu babannemi. Birgün bana denk geldi, sıcak su istedi, kova getirmiş:). Bir bağırdım, hanfendi küsmüş, kırılmış babanneme tavır aldı.

Ay en sevmedigim insan tipi. Ben kiyafetlerime cok duskunum kardesime bile veremiyorum takintim var benim. Bi de oyle bi kadin istese cildiririrm heralde

iyi niyetinizi fazlasıyla suistimal etmiş ve haddini bildirmezseniz etmeye de devam edecek

kendisi çarşıya pazara gidemiyomu herşeyi sana sipariş ediyo.
nasıl sabredebildin bugüne kadar hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…