Dilenci gibi komsu

ay okurken kalbim sıkıştı benim öyle komşum olcak vallahi ağzını burnunu kırarım evden yollarım ha. bu ne görgüsüzlük böyle. nasıl sakince yüz veriyosunuz siz bu kadına.pes yani. size pes, o kadına da çüş!

Bendede alt katımdaki hanım sürekli buz istiyordu bir keresinde dolma oyacağı istedi. Yok dedim buz istedi yok dedim. Arkası kesilmedi sadece bir kere buz verdim diğerlerinde sürekli yok dedim. Birde kadını sadece bir kere görmüşlüğüm var oda faturayı verirken. Sürekli çocuklarını gönderiyor.

Mesafe koymak lazım ama baştan yüz verince çok kötü oluyor. Benim de yurttaki oda arkadaşım bi kere ütümü istedi, verdim ve sene sonuna kadar istemeye devam etti. Benim de malım çok kıymetlidir, tamam bi zarar vermiyor düzgün kullanıyor ama ne bileyim, okul açılınca aynı oda içinde olacağız, nasıl hayır diyeceğim bilmiyorum. Yumuşak yüzlü falan da değilimdir ha. Zaten diğer oda arkadaşımdan da birkaç kez telefonunu istemiş, o da hayır dememiş ve vermiş. Neden yüz veririz böylelerine hiç anlam veremiyorum. Müdahale edin, edin yani...

Yuz verdik ayiya.......... hesabi oldu benimki ben bu kadar sabirli bi insan degildim nolduysa bana.. kadin beni birakti esimede siparis veriyo artik. Evde kedim var onun cocuklarida severler.. bi gun sokaktan kedi bulmus oglu eve sokmamis bende var diye onu bile tutmaus bana getirmis hayvan barinagimiyim ben kolaymi hayvanla ugrasmak hem benimki aşili vs nasil koyayim onun yanina sokak kedisini.. yok valla terslicem oda iyi terslicem az kaldi..

suç tamamen sizde.. ne demek eline para sıkıştırmak, ne demek eve hop diye dalmak.. bir cinnet her şeyi çözer.. hiç vakit kaybetmeden bugün çizin sınırlarınızı.. en iyi komşu olmayan komşu..

epey yüzsüzmüş valla...araya buz gibi mesafe koymalısın bence..hatta açıkça söyle neden sürekli evimdeki eşyaları istiyorsun diye..

Aayy içim daraldı yaa. Bi bana denk gelmiyor böyle şeyler.Ters insanımdır ben.Eşim bile yeni bir şey alınmışsa eve kırk kere sorar açıyım mı diye :))Malım kıymetlidir kimse kolay kolay el süremez. Bana denk gelse bi de böyleleri iyi strest atardım heralde. :KK53: :KK53:
şaka bi yana da nasıl katlanıyorsunuz açmayın kapıyı böyle saçmalık mı olur yaa.İstediğinde yok deyin.Ben alamam deyin uzaktan aldım ya da annem kardesim arkadasım hediye etti deyin. Yüz vermeyin.

sizde suç niye alışıtıryorsunuz ki, ben eşyamı veremem kimseye diyin söyleyin yani

Ya basta acindirdi kendisine kocasinin hicbi istedigini almadigini soyledi.. adam hakliymis ne bileyim ben bole oldugunu komsu dedik arkadas dedik yuzsuzun onde gideni cikti

Ya basta acindirdi kendisine kocasinin hicbi istedigini almadigini soyledi.. adam hakliymis ne bileyim ben bole oldugunu komsu dedik arkadas dedik yuzsuzun onde gideni cikti

mesafeyi koyun kesinlikle, zaten bu kadar dilenci gibi olan biri de kırılmaz merak etmeyin

Aayy içim daraldı yaa. Bi bana denk gelmiyor böyle şeyler.Ters insanımdır ben.Eşim bile yeni bir şey alınmışsa eve kırk kere sorar açıyım mı diye :))Malım kıymetlidir kimse kolay kolay el süremez. Bana denk gelse bi de böyleleri iyi strest atardım heralde. :KK53: :KK53:
şaka bi yana da nasıl katlanıyorsunuz açmayın kapıyı böyle saçmalık mı olur yaa.İstediğinde yok deyin.Ben alamam deyin uzaktan aldım ya da annem kardesim arkadasım hediye etti deyin. Yüz vermeyin.
Cop kovasi yaa cop kovasinin siparisini veriyo bana copu kim hediye etti diyim valla bende cinnet geciricem benimde malim kiymetli ustelik bebek gibi bakarim ben herseyime o pasakliya nasil elbisemi vereyim hemde cuval gibi olacagini bile bile..

yağdır, tuzdur anlarım o an çıkamıyordur ister ama herzaman olması resmen sizin kullanması demek..Birde evdeki eşyalara banada al demesi sanki onun ayakçısı gibi alışverişini yapıp getirceksiniz birde oh ne ala..kıyafetler içinde ben kardeşlerimle bile paylaşamam bu konuda çok hassasım huylanırım kusura bakmayın deyip vermeyin..

Bu ne ? :KK57: Siz yuz vermissiniz resmen. Rahatca nasil bir insan evinize girebilir ki?
Tam cinnetlik :KK70:

Cop kovasi yaa cop kovasinin siparisini veriyo bana copu kim hediye etti diyim valla bende cinnet geciricem benimde malim kiymetli ustelik bebek gibi bakarim ben herseyime o pasakliya nasil elbisemi vereyim hemde cuval gibi olacagini bile bile..

çöp kovam kırılmıştı eşim almış gelmiş ben bilmiyorum de. Eğer açık açık konuşamıyorsan.
Ya da hiç lafı dolandırma direk yüzüne söyle bir iki bir iki belki anlar.Anlamazsa da kes muhabbetini anan değil bacın değil yüzsüz insan ne diye çekeceksin ki onu.

Çok merak ediyorum bu tarz insanlara neden tahammül ediyorsunuz? Yani kadın dış kapının dış mandalı görüşmeyin konuşmayın, kapınızı çaldığında açmayın, evinize almayın, istediğini vermeyin olsun bitsin. Hani aileden olan insanlara karşı elimizden pek bişey gelmiyor ama yedi kat yabancı yahu hiç selam vermese umrumuzda olmamalı :KK64:

Kov acıma benim ust komşum evime geldi ben evli çocukluyum, bana dayımın oğlu senle arkadaş olmak istiyo çocuğu önemli değil diyo dedi kadını kovdum kocama anlattım bulsa o adamı oldurucekti bulamadı kimseye güven olmuyo komşuymuş pislik

Off çok gıcık
Evde oldugunuzu bildiği halde kapıyı açmayın
Anlar herhalde eşek degilse

Kov acıma benim ust komşum evime geldi ben evli çocukluyum, bana dayımın oğlu senle arkadaş olmak istiyo çocuğu önemli değil diyo dedi kadını kovdum kocama anlattım bulsa o adamı oldurucekti bulamadı kimseye güven olmuyo komşuymuş pislik
Yuhh:KK57:

bence istediği zaman ay canım ben onu giyip anneme gitmiştim orda unuttum falan diye bi yalanlar bulun 1-2 anlar heralde terbiyesiz kadın

Hayır diyememe hastalığı en beter hastalıktır.

Bikaç şoğuk yapın, mesafe koyun, surat çevirin. Bana herkes çok soğuksun, insanlar sana selam vermeye korkuyo vs derler. Komşuluk ilişkilerim yoktur apartmanda herkese selam veririm ama evime bir kişi bile gelmedi binadan 2 yıl oldu. Gerçi evde çok fazla durmuyorum ama olsun ev kadını da olsaydım aynı olurdu. Çünkü biliyorum ki yüz versem elimle birlikte kolumda gider. Kimse bana ev alma komşu al demesin, yani şu konuda ki gibi komşu alıpta napayım ya da tüm gün dedikodu dinleyip. Bana göre değil sabah ona, akşam buna çaya gitmek, dedikodu yapmak. Kafama uyan dostum olcak o da çok zor.....

X