- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizde suç niye alışıtıryorsunuz ki, ben eşyamı veremem kimseye diyin söyleyin yani
Ya basta acindirdi kendisine kocasinin hicbi istedigini almadigini soyledi.. adam hakliymis ne bileyim ben bole oldugunu komsu dedik arkadas dedik yuzsuzun onde gideni cikti
Cop kovasi yaa cop kovasinin siparisini veriyo bana copu kim hediye etti diyim valla bende cinnet geciricem benimde malim kiymetli ustelik bebek gibi bakarim ben herseyime o pasakliya nasil elbisemi vereyim hemde cuval gibi olacagini bile bile..Aayy içim daraldı yaa. Bi bana denk gelmiyor böyle şeyler.Ters insanımdır ben.Eşim bile yeni bir şey alınmışsa eve kırk kere sorar açıyım mı diye :))Malım kıymetlidir kimse kolay kolay el süremez. Bana denk gelse bi de böyleleri iyi strest atardım heralde.
şaka bi yana da nasıl katlanıyorsunuz açmayın kapıyı böyle saçmalık mı olur yaa.İstediğinde yok deyin.Ben alamam deyin uzaktan aldım ya da annem kardesim arkadasım hediye etti deyin. Yüz vermeyin.
Cop kovasi yaa cop kovasinin siparisini veriyo bana copu kim hediye etti diyim valla bende cinnet geciricem benimde malim kiymetli ustelik bebek gibi bakarim ben herseyime o pasakliya nasil elbisemi vereyim hemde cuval gibi olacagini bile bile..
YuhhKov acıma benim ust komşum evime geldi ben evli çocukluyum, bana dayımın oğlu senle arkadaş olmak istiyo çocuğu önemli değil diyo dedi kadını kovdum kocama anlattım bulsa o adamı oldurucekti bulamadı kimseye güven olmuyo komşuymuş pislik
Cop kovasi yaa cop kovasinin siparisini veriyo bana copu kim hediye etti diyim valla bende cinnet geciricem benimde malim kiymetli ustelik bebek gibi bakarim ben herseyime o pasakliya nasil elbisemi vereyim hemde cuval gibi olacagini bile bile..