- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Yok canm ben kendi dileğim için yazdım ben bunların okunmasını istiyorum sen ne istersenNasil yani surekli bu dualar mi okunacak canim.
Yok canm ben kendi dileğim için yazdım ben bunların okunmasını istiyorum sen ne istersen
Evet canm ben bunun okunmasını istiyorum sensalati tefriciye diyelimki diğeri başka bişey öyle sırayla başlıcaz hepimizinkini sayısına göre okuyacağız kaç tane almak istersen düşecek diyelim 50 tane okunacak 10 aldım 40 kaldı gibiNasil yani? Diyelim ki listede 10 kisi var herkese farkli dua mi okunacak canim. Kusura bakma anlayamadim ama
Evet canm ben bunun okunmasını istiyorum sensalati tefriciye diyelimki diğeri başka bişey öyle sırayla başlıcaz hepimizinkini sayısına göre okuyacağız kaç tane almak istersen düşecek diyelim 50 tane okunacak 10 aldım 40 kaldı gibi
Bi kaç kişi daha gelsin canm başlarızTamam canim beni de ekle benim duam 41 yasin.
Ben de gelebilir miyim? Bildirşm yapmayınca listeden çıkarmak yoksa? Aldgm duayı mutlaka okuyorumdur
mutlaka o gün ya da ertesi gün girerim .baska bi forumda 1 gün girmedim listeden çıkarmışlar öyle yapcaksanız kalsınBildirim yapmayinca biz senin okudugunu nasil bilecegiz ki? 20 gun girmedin diyelim o zaman mutlaka okuyor mu sayalim seni?
Tamam o zaman bildirim yapmayinca beni de cikarmayin madem.
mutlaka o gün ya da ertesi gün girerim .baska bi forumda 1 gün girmedim listeden çıkarmışlar öyle yapcaksanız kalsın
Tabiki gelebilirsin. Fazla alırsın giremeyeceğim zamanlarda o şekilde tamamlarsn canmBen de gelebilir miyim? Bildirşm yapmayınca listeden çıkarmak yoksa? Aldgm duayı mutlaka okuyorumdur
Liste olursa bende katılmak isterim.
Tabiki kızlar katılabilirsinizBende katılmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?