- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
-
- Konu Sahibi perigunlugu
işe yarıyor canım onun bir daha tekrarlamadı 2 tanede doğum yaptı arka arkaya hemde 11 ay var aralarında ikiz gibi oldu bebekleri darısı başımıza artıkkkBende aynı sebepten kullandım canım çok şükür işe yaradı rabbim ol desin yeter ki hiç bi şey engel olamaz
Ayy amin inşallah canım biz şimdi eşimin sorunu için uğraşıyoruz inşallah onuda halledicez rabbim bizden çok dua istiyor rabbim sevdiği kula dert verirmiş duasını dinlemeyi sevdiği içinişe yarıyor canım onun bir daha tekrarlamadı 2 tanede doğum yaptı arka arkaya hemde 11 ay var aralarında ikiz gibi oldu bebekleri darısı başımıza artıkkk
Allah sorundan önce çözümü hazırlar yeter ki sen umudunu kesme herşey hallolur Allahın izniyle canımAyy amin inşallah canım biz şimdi eşimin sorunu için uğraşıyoruz inşallah onuda halledicez rabbim bizden çok dua istiyor rabbim sevdiği kula dert verirmiş duasını dinlemeyi sevdiği için
Canım öncelikle haftalık herkese 313 ayetel kürsi ve Allah (c.c.)'ın 99 isminden belirleyeceğimiz esmalar ile dua edeceğiz.ne okuyacagiz
Perim beni de eklermisin
kızlar benide eklermisiniz
Bende duayı çok beğendim haftada bir kişi rahatça okunur rabbim içten dualarımızı kabul etsin inşallah ayyy bide bebisler göbüslere gelirse :)
Beni de ekler misiniz??? çok teşekkürler
Bunları bihafta birine okuyoruz dimi
Bir haftada çok rahatlıkla okuyabiliriz diye düşündüm :) zamanla da farklı farklı dualarla devam edebiliriz. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin.ya latif 1000 ya mücib 200 a.kürsi 30
ya latif 1000 ya mücib 200 a.kürsi 30
yok tatlım ben rastgele aldımbu kadar adetmi okuycaz
ya latif 1000 ya mücib 200 a.kürsi 30
150 ya mucib 150 ya latif
kumbarada yapalım hastalanınca ayatelkürsi okuyamıyoruz ordan alırız
Yok ben dha okuyacm bir kc topikte okuyorum ya sirayla donuyorm basaKızlar okudunuz mu ? listeye ekleyeyim mi yani okudu diyerek.
Tabiiki canım
hehehe tamam canımYok ben dha okuyacm bir kc topikte okuyorum ya sirayla donuyorm basa
Tamam kuzum pardonhehehe tamam canımokuyunca yazın o zaman ki karışmasın okunan okunmayan