- 17 Ağustos 2013
- 3.261
- 2.643
- Konu Sahibi perigunlugu
1000 ya mucib 1000 ya latif 50 ayetel kursi ekle canim. Niyetim evlat sahibi olmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kumbara yapmayalim arkadaslar. Bugun okurken damla icin niyet ettim okudum. kumbara olunca kim icin niyet edicaz. Cok degil zaten sayi, okuyabilen fazlasiyla o arkadas icin okur, gerekte kalmaz.kumbarada yapalım hastalanınca ayatelkürsi okuyamıyoruz ordan alırız
Canim bidaha1000 Ya Latif, 200 El Mucib, 30 Ayetel kursi okuyacagim canim
EL mucib sayisi az zaten damla 1000 tane okumus, hepimizebiraz kalsin diye 200 okuyorum :)
Amin canim1400 ya latif
400 ya mücib
30 ayetel kürsi okudum canım
damala canım rabbim tez zamanda hayılısıyla evlatlar verir insallah duaların ve dualarımız kabul olur..
25ayetel kursi
300 ya mucib
300 ya latif okudum cnm
1000 Ya Latif, 200 El Mucib, 30 Ayetel kursi okuyacagim canim
EL mucib sayisi az zaten damla 1000 tane okumus, hepimizebiraz kalsin diye 200 okuyorum :)
1400 ya latif
400 ya mücib
30 ayetel kürsi okudum canım
damala canım rabbim tez zamanda hayılısıyla evlatlar verir insallah duaların ve dualarımız kabul olur..
DİLEKLERİMİZ İÇİN DUA EDİYORUZ...Ben 1000 Ya Latif
264 Ya Mucip
10 Ayetel Kürsi okudum, Rabbim Damla kuluna hayırlı sağlıklı analı babalı büyüyecek evlatlar var, tüm isteyenlere de evlat nasip et ne olur çünkü Sen (c.c.) çok büyüksün ve hiç şüphesiz herşeye gücün yeter,
1.000 Ya Latif 100 Ya mucip okudum..
Regl olan arkadaslar ayetel kursi okuyamaz, aldiklarimi okudum, 20 tane daha Ayetel kursi okuyacagim
Ya Latif ve EL Mucib okuyabilirsin. Ya Latif cok var okunmasi gereken. Ona biraz fazla okuyabilirsen hizli bitiririz.Kızlar, ben reglim. Hangilerini okuyabilirim?