- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
- Konu Sahibi perigunlugu
1000 Ya Latif
500 Ya Mucib
20 Ayetel Kürsi alıyorum.
500 Ya Mucib
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 Ya Latif
500 Ya Mucib
Arkadaslar ben dualari hizli ilerletiyormusum. Daha sonra yetişemeyince günlük hayat koşuşturma derken, katılmadın seni çıkaralım gibi sözler sarfediyormusum, hoş değilmis bu durumlar. (Dersimi aldim bir guzel) Kusura bakmayin, hakkiniza girmisim.
Hakkinizi helal edin. Sunada aciklik getirmek istiyorum, ben beni cikarin demeden kimseyi cikartmadim konudan, okumayanlara mesaj gonderdim, unuttugunu soyleyenler oldu, cikmak isteyeni cikarttim, bunu yaparkende sert bir dil kullandigimida dusunmuyorum, buranin DUA konusu oldugunun farkindaydim. Bir gunde bitmiyordu dualar, iki uc gun suruyordu bir kisinin duasi, iki kisinin duasina ust uste mazeretsiz katilmayani cikaralim diye denmisti. Sormadan kimseyi cikartmadim. (Benim duam bitmeseydi konudanda cikmak isterdim. ) Bundan sonra ben duzenleme yapmayacagim, hicbirseye karismayacagim, her hafta konuya bakar, kendime duseni okurum . Tekrar ozur dilerim hepinizden, kusura bakmayin hakkiniza girdigim icin, hakkinizi helal edin....
Öyle şey olur mu canım benim. Kendimi tam ifade edemedim sanırım ama sen asla ama asla hakka girdin demek istemedim öyle değilde zaten rahatsız olduğum anda resmen yetiştin imdadıma senin hakkını ödeyemem. Ama sadece çok hızlı ilerleyince yeri geliyor bende kaçırıyorum yada zorluk yaşayanlarda oluyor bu yüzden hızlı olmasın dedim sadeceInsanlarin hakkina girmemeye bu kadar dikkat ederken, dua konusunda benim insanlarin hakkina girdigimin dusunulmesi cok ama cok uzdu beni. Soyle de birsey var 4 gun konuya girip hic mazeret belirtmeden dua etmeyen mi yoksa ben mi hakka girdim bunuda dusunmenizi isterdim benim hakkimda boyle dusunmeden once.
Bundan sonra hicbirseye karismayacagim.
Canm hic canini skma hakkim varsa da helal olsun peri kotu birşey dememiş ama sende hakka girdiğini düşündün herhalde öyle düşünme okunmaya calisiyoruz sorun olsaydi arkadaşlar söylerdi bence,babyinlove icin 1000 Ya Latif, 200 El Mucib, 20 Ayetel kursi aliyorum, bana dusen bu kadar sayi.
Haftada bir kisiye okuyunca, 15 kisilik listede, liste sonundaki arkadasa 3 ay sonra sira gelir, Benim duam bitti ama benden sonraki arkadaslar hakkinizi helal edin, okadar sure bekleyeceginiz icin.
aldigim mesaj oyle demiyordu, yaptigin hos degil denmesiCanm hic canini skma hakkim varsa da helal olsun peri kotu birşey dememiş ama sende hakka girdiğini düşündün herhalde öyle düşünme okunmaya calisiyoruz sorun olsaydi arkadaşlar söylerdi bence,
Ha ben mesaji bilmiyordum burada yazilanlri Sandim sadecealdigim mesaj oyle demiyordu, yaptigin hos degil denmesi
Kizlar dun gelemedim kusura bakmayin 1000 ya Lâtifi ben aliyorum Burada iyi birsey yapiyoruz iblisin vesvesine dusup hayrini kacirmayalim bence kimi 1 tane okur kimi 1000 onemli olan zikir demi
30 ayetel kürsi ve son kalan 500 ya latifi alıyorum. allah kabul etsin, bence de vesveseye düşmeyelim.
kanaatimce 1 hafta çok üzün bir süre, 3 günde 1 arkadaşın duası bitirilebilir diye düşünüyorum.