- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
-
- Konu Sahibi perigunlugu
Canim sadece El Mucibde dedigin oluyor digerlerinde zorla bitirdik :) ben geri kalan ayetel kursiyi aldim, bugun okumaya calisicam, sagolsun mlkem Ya Latif i bitirmek icin aldi, sana baslayalim diye. Yoksa bitmeyecekti.nisa1234 duana yetişemedim canım hakkını helal et senin için 10 a.kürsi ve 50 lailahe illlallah çektim sayılara bi düzen getirmemiz lazım yüksek aldıkları için bize kalmıyor tekrar söylüyorum herkesin dua etmesi önemli yoksa 1 kişi 3000 de alır yani bi düşünün lütfen böyle hak geçiyor
nisa1234 duana yetişemedim canım hakkını helal et senin için 10 a.kürsi ve 50 lailahe illlallah çektim sayılara bi düzen getirmemiz lazım yüksek aldıkları için bize kalmıyor tekrar söylüyorum herkesin dua etmesi önemli yoksa 1 kişi 3000 de alır yani bi düşünün lütfen böyle hak geçiyor
Kirilma olmamasi lazim bence cunku 16 kisiyiz, bir gunde bir arkadas icin okuyabilecekken, neden herkes okusun diye 3-4 gun beklensin, okumak isteyen hergun girer uc bes okur bence. Hizli okumak lazimmis bu dualari, cok uzatmadan. Birde liste sonundaki arkadaslar cok beklemesin, bir bucuk ay ( 3 gunde bir kisininkini okursak liste sonundakine 1.5 ay sonra sira geliyor)canım ben çok bekliyorum alan olmayınca alıyorum... listemiz uzun herkese okunsun başa dönelim tekrar okuyabilelim amacım... birde haftasonu giremeyenler oluyor diye yeni arkadaşa geçmek istedik... yoksa sana katılıyorum... kimin duası kabul olur bilemeyiz 1 adet dai olsa okunmalı diye düşünüyorum... kırdıysak kusura bakma... allaha emanet ol...
yok tatlım ne kırılması allah rızası için dua okuyoruz ben herkese mutlaka okumak istiyorum ondan dedim canım sonra boynumuza hak kalmasın benimde listem var 20 kişiyiz herkesin almasını sağlamaya çalışıyorum tatlım ondan dedim hak geçer korkusundan sayı belirliyoruz ona göre alıyor herkes bide malesef forumda bir bildirim sorunu var bildirim gelmiyor malesefcanım ben çok bekliyorum alan olmayınca alıyorum... listemiz uzun herkese okunsun başa dönelim tekrar okuyabilelim amacım... birde haftasonu giremeyenler oluyor diye yeni arkadaşa geçmek istedik... yoksa sana katılıyorum... kimin duası kabul olur bilemeyiz 1 adet dai olsa okunmalı diye düşünüyorum... kırdıysak kusura bakma... allaha emanet ol...
Canim hak gecmesini dusunen arkadaslar surekli takipteler zaten, okumayanlar kendileri bilirler, Allah a yalvariyoruz O herseyin farkinda. Biz iyi niyetlerle her gun girip bakalim okuyabildigimiz kadar alip okuyalim. Allah buyuktur insallah bizi geri cevirmez, dualarimizi hakkimizda hayirli eyleyip kabul eder insallahyok tatlım ne kırılması allah rızası için dua okuyoruz ben herkese mutlaka okumak istiyorum ondan dedim canım sonra boynumuza hak kalmasın benimde listem var 20 kişiyiz herkesin almasını sağlamaya çalışıyorum tatlım ondan dedim hak geçer korkusundan sayı belirliyoruz ona göre alıyor herkes bide malesef forumda bir bildirim sorunu var bildirim gelmiyor malesef
birde cok onemli bir nedenimiz yoksa, 3-5 tanede olsa her arkadasa dua etsek, Basta katilirken kimse ben arada katilir okurum demedi hatirladigim kadariyla, hepimiz az yada cok birbirimize da edelim diye burdayiz. En 3-4 kisi herseferinde dualara katilmiyor
benimde bilgisayarın yanında defterim var kime ne okunacak kaç tane okundu yazıyorum...evet cnm aynen öle hepimizin işi var ama ben cok sukur kimsenin hakkını yememeye calısıyorum burdaki dua sayfaları için özel bi defter bile tutuyorum ögrenci gibi her gün onları yazıyorum allah korusun cok korkaraım kul hakkından herkezde buna dıkkat etse ne iyi olur
1000 ya latif 500 ya mucib 50 ayetel kursi
1000 ya latif,200 ya mücib, 20 ayetel kürsi alıyorum.
325 ya mucip + 1041 ya latif allah kabul etsin...