- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun MoonfacedMom icin okuyoruz. Niyeti
İsmim sevgi
Allahım evlatlarımı koru onları hayırlı evlat eyle.hayırlısıyla hayalini kurduğum o mülkü bize nasip eyle. Evlatlarımla mutlu huzurlu yaşamayı nasip eyle. Amin
İkiniz icinde okudum Rabbim kabul eylesin amin amin aminBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Sikintilarimi gider. Kardesim ise girebilsin ona sifa ver. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Benim niyetim 2. Evliligim. Eşimden hayırlı sağlıklı bir evladımin olması hamile kalabilmek ve kucağıma almak evladımı ve eşimle mutlu birbirimizi hep severek bağlı kalarak yaşlanmak bir ömür.kizimin iyi yerlere gelmesi ve hep mutlu sağlıklı olması için.MehmetinAnnesii bugun senin icin okuyoruz. Niyetini paylasir misin?
Tamam canim sorun degilEşimle biraz tartistiko yüzden giremedim affedin iyi değildim helal edin okuyorum
Okudum canim. Allah kabul etsinBenim niyetim 2. Evliligim. Eşimden hayırlı sağlıklı bir evladımin olması hamile kalabilmek ve kucağıma almak evladımı ve eşimle mutlu birbirimizi hep severek bağlı kalarak yaşlanmak bir ömür.kizimin iyi yerlere gelmesi ve hep mutlu sağlıklı olması için.
Allah razı olsun
Amin. Dua ettim senin icin. Istersen sende katilabilirsin bizemerhaba arkadaslar. herkesin dualari kabul olsun insallah. ben bi meslek sinavi icin cok calistim ama olmadi. lutfen dua edin tekrar ilan acilsin ve ben bir kez daha calisma firsati bulabileyim. tek istegim kendi meslegimi yapabilmek ve calisabilmek. bunun icinde duaniza eslik etmek isterim. simdiden cok tesekkur ederim..allah herkesin gonlundekini ona nasip eylesin insallah.
Ya cami ya Vedud esmasi çek cnm iyi geliyorsuan uzakta bir hafta sonra gelecek bişeyde yapamıyorum hangi duayı okumalıyım
Okudum Allah dualarını kabul etsinBenim niyetim 2. Evliligim. Eşimden hayırlı sağlıklı bir evladımin olması hamile kalabilmek ve kucağıma almak evladımı ve eşimle mutlu birbirimizi hep severek bağlı kalarak yaşlanmak bir ömür.kizimin iyi yerlere gelmesi ve hep mutlu sağlıklı olması için.
Allah razı olsun
cok tesekkürederim artık hergün cekecegim Allah razı olsun daha iyiyim cok sagolun okudugunuz dualar için Allah razı olsunYa cami ya Vedud esmasi çek cnm iyi geliyor
Okudum canim. Allah kabul etsin
okudum Allah kabul eylesin amin
YaZmamış mıyım kusura bakma yazdım sanıyodum. Okudum Allâh kabul etsin inşallah
Okudum Allâh kabul etsin inşallah