Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmim sevgiMoonfacedMom niyetini paylasir misin canim
Niyetime okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBugun YagmurSendeanlarsn icin okuyoruz. Niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallahİsmim sevgi
Allahım evlatlarımı koru onları hayırlı evlat eyle.hayırlısıyla hayalini kurduğum o mülkü bize nasip eyle. Evlatlarımla mutlu huzurlu yaşamayı nasip eyle. Amin
Okudum canim. Allah kabul etsinİsmim sevgi
Allahım evlatlarımı koru onları hayırlı evlat eyle.hayırlısıyla hayalini kurduğum o mülkü bize nasip eyle. Evlatlarımla mutlu huzurlu yaşamayı nasip eyle. Amin
bende katılabilirmiyimİsmim sevgi
Tabi bugun baslicak yeni bir esma paylasicam herkese o esmayi 200 tane okuyoruz sonra yeni esmaya basliyoruz. Bugun niyetimi paylasicam sizde okursunuz en sonda size okuruzmerhaba yeni liste ne zaman baslayacak katılmak isterim
Okudum Allah kabul etsinİsmim sevgi
Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsinBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Niyetine okudum allah kabul etsn inşallahBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
okuudm niyetne cnm Allah kabul etsinBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
merhaba tesekkürler gece okuyacagım insallah okuyunca yazacagımTabi bugun baslicak yeni bir esma paylasicam herkese o esmayi 200 tane okuyoruz sonra yeni esmaya basliyoruz. Bugun niyetimi paylasicam sizde okursunuz en sonda size okuruz
Tamamdir.merhaba tesekkürler gece okuyacagım insallah okuyunca yazacagım
Niyetine okudum bagışladm Allah'ım kabul etsin inşallah