Kendi niyetime okudum Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi niyetime okudum Allah kabul etsin
Niyetin icin okudum canim. Allah kabul etsin
Bugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Okudum ikinizede Allah kabul etsin amin
Okudum canım. Allah kabul etsinBugun MoonfacedMom icin okuyoruz. Niyeti
İsmim sevgi
Allahım evlatlarımı koru onları hayırlı evlat eyle.hayırlısıyla hayalini kurduğum o mülkü bize nasip eyle. Evlatlarımla mutlu huzurlu yaşamayı nasip eyle. Amin
Kendi niyetime okudum bagışladm Allah'ım kabul etsin inşallahBugun MoonfacedMom icin okuyoruz. Niyeti
İsmim sevgi
Allahım evlatlarımı koru onları hayırlı evlat eyle.hayırlısıyla hayalini kurduğum o mülkü bize nasip eyle. Evlatlarımla mutlu huzurlu yaşamayı nasip eyle. Amin
okudum Allah kabul etsinBugun MoonfacedMom icin okuyoruz. Niyeti
İsmim sevgi
Bence diğer arkadaş ile devam edelim, beklemeyelim,MehmetinAnnesii bugun senin icin okuyoruz. Niyetini paylasir misin?
Aksama kadar bekleyelim gelmezse gelince iki kisiye birden okuruzBence diğer arkadaş ile devam edelim, beklemeyelim,
Mehmet Ali'nin annesi işimli arkadaş gelirse sonra ona okuruz
TamamdırAksama kadar bekleyelim gelmezse gelince iki kisiye birden okuruz
Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsinBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Sikintilarimi gider. Kardesim ise girebilsin ona sifa ver. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Niyetine okudum bagışladm Allah kabul etsin inşallahBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Sikintilarimi gider. Kardesim ise girebilsin ona sifa ver. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin