Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyetime okudumBugün MoonfacedMom icin okuyoruz. Niyeti
İsmim sevgi
Allahım evlatlarımı koru onları hayırlı evlat eyle.hayırlısıyla hayalini kurduğum o mülkü bize nasip eyle. Evlatlarımla mutlu huzurlu yaşamayı nasip eyle. Amin
Niyetin için okudum canim. Allah kabul etsinBugün MoonfacedMom icin okuyoruz. Niyeti
İsmim sevgi
Allahım evlatlarımı koru onları hayırlı evlat eyle.hayırlısıyla hayalini kurduğum o mülkü bize nasip eyle. Evlatlarımla mutlu huzurlu yaşamayı nasip eyle. Amin
Okudum. Allah kabul etsinBugün MehmetinAnnesii için okuyoruz. Daha devam etmicekmis ama biz onun için okuyalim. Niyeti
Benim niyetim 2. Evliligim. Eşimden hayırlı sağlıklı bir evladımin olması hamile kalabilmek ve kucağıma almak evladımı ve eşimle mutlu birbirimizi hep severek bağlı kalarak yaşlanmak bir ömür.kizimin iyi yerlere gelmesi ve hep mutlu sağlıklı olması için.
Rabbim yüreğine göre versin hemde en güzelini.Kardesimde sağlığına kavuşup yuvamıza gelsin şifa ile o da böyle dua etsin.O da böyle dua etsin Rabbime.Sanki o yazmış gibi geldiBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Halsizligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Kardesime sifa ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Canim sende bize mi katılmak istiyorsun?Rabbim yüreğine göre versin hemde en güzelini.Kardesimde sağlığına kavuşup yuvamıza gelsin şifa ile o da böyle dua etsin.O da böyle dua etsin Rabbime.Sanki o yazmış gibi geldi
Okudum Rabbim kabul etsin
Allah şifa versin kardeşine insallahRabbim yüreğine göre versin hemde en güzelini.Kardesimde sağlığına kavuşup yuvamıza gelsin şifa ile o da böyle dua etsin.O da böyle dua etsin Rabbime.Sanki o yazmış gibi geldi
Okudum Rabbim kabul etsin
Aminnn Allah razı olsunAllah şifa versin kardeşine insallah
Dün okumustum cnm yazmyi unutmuşum
Tamam canımDün okumustum cnm yazmyi unutmuşum
Kendi niyetim okudum. Allah kabul etsinBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Halsizligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Kardesime sifa ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin