- 4 Mart 2015
- 1.197
- 524
- 73
aleykum selamaşure günü 10 kişiye selam vermek çok sevapmış,selamun aleyküm kardeşlerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aleykum selamaşure günü 10 kişiye selam vermek çok sevapmış,selamun aleyküm kardeşlerim
Evet canım kişi başı 888 adet okuyacağız, sadece bonjorno 892 adet okuyacak.yanlış anlamadım değilmi kişi başı 888
bu gün sen ezberlersin zaten merak etme benim ezberim çok kötü ben bile ezberlediysembende ezbere bılmıyorum 84 kere okudum sımdılık sabaha kadar elımden geldıgınce tamamlayacagım Allah!ın ıznıyle..
yenıden tesekkur ederım D dilbaz .
Bu arada ben okudugum kadarını yarın aksam atarım belıkı kısı basına dusen okuma sayısı artacak benı bılgılendırırsen kac tane okuyacagım hakkında cok sevınırım
bonjorno kardeşimize rabbim tez zamanda salih saliha evlatlar versin inşallah okudum tamamladım ben 888 tamamladım
Allah razı olsun ..bugun bende tamamlayacagım ınsallah bıtırecegımbonjorno kardeşimize rabbim tez zamanda salih saliha evlatlar versin inşallah okudum tamamladım ben 888 tamamladım
canim bana 1 gun daha verir misiniz
Rica ederim canım, önemli olan 4444 ü tamamlamak, kimin ne kadar okuduğu önemli değil. Aramızda böyle paslaşırız, hemde daha çabuk bitirmiş oluruz
cnm ben henuz 648 deyım bıtıremedımMerhaba kızlar, bende bitirdim Allah kabul etsin. Hülya da yarın öğlene kadar bitirecek, muhat ve bonjorno siz kaçtasınız?
cnm ben henuz 648 deyım bıtıremedım