Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen kendini ilk sıraya yazssaydın
AMİNTamam canım listemiz çok güzel olmuş.şimdiden Allah kabul etsin.
Sevgili bonjorno başlamamızın perşembeye denk gelmesi de güzel oldu, işte olduğum halde başladım bile okumaya güzel haberlerini tez zamanda alırız inşallah
sevgılı D dilbaz ne desem bilemiyorum hem perşembeye denk gelmesi ,hem daha birkaç gün nce bu topiği keşfetmem üstüne senin bugün konu açıp tesadüfen görüp kendimi dahil etmem Bence hiçbiri tesadüf değil.Açıkçası çok mutlu oldum bu tesadüfe önce senden sonra bize katılan tüm arkadaşlarımızdan Rabbim razı olsun.
Ve yine bir sorum olucak sana. Bu 3 günde tamamlamamız gereken duayı başlarken ve en son bitirirken extra yapmamız gereken bir şey var mı?Çok bilgisizim farkındayım fakat sizlerle beraber olması gerektiği gibi yapabilmek adıma soruyorum ,mazur görün ltf.
Maalesef bende cıkmak istiyorum izninizle cünkü kızım daha uyumadı ve ben daha baslayamadım ezberede bilmiyorum kimsenin hakkını yemek istemem.
Anlıyorum kızlar nasip değilmiş demekki,Canım çok özür dileyerek ben çıksam olur mu? Kızım çok hasta sürekli emiyor ateşi var tüm gün onunla uğraşıyorum aynı zamanda ev yemek iş yardımcı olabilecek insanım da yok ezbere de bilmiyorum
bende ezbere bılmıyorum 84 kere okudum sımdılık sabaha kadar elımden geldıgınce tamamlayacagım Allah!ın ıznıyle..
yenıden tesekkur ederım D dilbaz .
Bu arada ben okudugum kadarını yarın aksam atarım belıkı kısı basına dusen okuma sayısı artacak benı bılgılendırırsen kac tane okuyacagım hakkında cok sevınırım
Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
aşure günü 10 kişiye selam vermek çok sevapmış,selamun aleyküm kardeşlerim
Sımdılık 270 oldu :)Listemiz;
bonjorno
@Hülya(benim arkadaşım forumda değil)
@whitepearll
muhat
M mavibilgisayar
D dilbaz
Çıkan arkadaşlar ve cevap gelmeyen arkadaşımızı sildim listemiz bu hal aldı. 6 kişiyiz eğer bir değişiklik olmazsa bonjorno 744 geri kalan 740 adet okuması gerekiyor.
Sabah işe gelirkende okudum 200 adet oldu, şimdi aşure için okumalarımı yapacağım sonra tekrar salavat çekmeye başlayacağım. Arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor, kaç adet okudunuz, bir birimizden haberdar olmamız açısından arada bir ziyaretinizi bekliyorum