- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
inşallah güzel sonuçlanır canım dualarımız seninleCanlar yarin rahimden polipi alicak doktor bugun dualariniz icin teskekur ederimm.. unutmayin.yinede duada cok korkuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah güzel sonuçlanır canım dualarımız seninleCanlar yarin rahimden polipi alicak doktor bugun dualariniz icin teskekur ederimm.. unutmayin.yinede duada cok korkuyorum![]()
amin canım benim herkese inşallah nasib olsun bende içindeRabbim nasip etsin sana insallah tez zamanda canim
İnşallah temiz çıkar sonuçlar canımCanlar yarin rahimden polipi alicak doktor bugun dualariniz icin teskekur ederimm.. unutmayin.yinede duada cok korkuyorum![]()
İnşallah temiz çıkar esracimCanlar yarin rahimden polipi alicak doktor bugun dualariniz icin teskekur ederimm.. unutmayin.yinede duada cok korkuyorum![]()
Inss cnm.benimm belkide o engelliyodur hamileligi ins alsinlar sonrasi guzel olsunİnşallah temiz çıkar esracim
Cnm polip engel zaten inşallah senin için çok gzl bir başlangıç olsun allah şifa versin geçmiş olsun şimdidenInss cnm.benimm belkide o engelliyodur hamileligi ins alsinlar sonrasi guzel olsun
Aminnn inss cnmmm baslangicim olur ins artik gerisi haytlisiyla gelirCnm polip engel zaten inşallah senin için çok gzl bir başlangıç olsun allah şifa versin geçmiş olsun şimdiden
korkacak birşey yok canım. merak etmeCanlar yarin rahimden polipi alicak doktor bugun dualariniz icin teskekur ederimm.. unutmayin.yinede duada cok korkuyorum![]()
Canim.ben vajinusmusu yeni gecen ay yendim orasi hala.beni cok.korkutuyor oyuzden allahtan uyutucakta yoksa imkanszkorkacak birşey yok canım. merak etme![]()
evet uyandığında herşey bitmiş olacakCanim.ben vajinusmusu yeni gecen ay yendim orasi hala.beni cok.korkutuyor oyuzden allahtan uyutucakta yoksa imkansz
Cokkk sgll cnmm ben yine haber veririm bikac zaman okuyamam sanirim kanamam olursaEsseteacher insallah senin icin hayirlara vesile olur hic korkma canim gecmis olsun❤