- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
Hayırlısı canım inşallah Allah tez zamanda müjdeli haberler nasip ederBana başlarda okunmuştu canım. Tedaviye başlayacaktım rica etmiştim Zeyno dan . Maalesef olumsuz sonuçlandı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı canım inşallah Allah tez zamanda müjdeli haberler nasip ederBana başlarda okunmuştu canım. Tedaviye başlayacaktım rica etmiştim Zeyno dan . Maalesef olumsuz sonuçlandı.
Sağol canım, aminHayırlısı canım inşallah Allah tez zamanda müjdeli haberler nasip eder ❤
DUAM: Kızımı kolay doğumla sağlıklı bir şekilde kucagima almak. Ve kızımın büyüklerine karşı anne babasına karşı saygılı, sevgili olmasi.güzel huylu, guzel ahlaklı ve imanlı olması.kardesimin de sınav sonucunun hayırla sonuçlanıp mesleğini eline alması.borclarimizi kolay bir şekilde ödeyebilmek. Duama katilanlarinda ne niyeti varsa Rabbim kabbul etsin inşallah.Bu durumdaSnigurucka duanı paylaşır mısın , liste tamamlanınca senin duana başlayalım
Okudum canim
Okudum Allah kabul etsin inşallah. Yeni listede olmicam canımtugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (19 adet Ayetel Kürsi)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (19 adet Ayetel Kürsi)
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (19 adet Ayetel Kürsi)
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (19 adet Ayetel Kürsi)
B Bademmm388 (Fatoş- kardesinin sag salim askerden gelmesi, küçük kardesinin de universite sınavını kazanması ve yavrusunu sag salim kucagına alabilmek) (19 adet Ayetel Kürsi)
hiranur3419 Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak (19 adet Ayetel Kürsi)
yalutserkan (Hatice kızı Tülay) eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ve borclarına ödeme kolaylığı (Mazeretli)
Aomine Daiki (19 adet Ayetel Kürsi)
lucina06 (19 adet Ayetel Kürsi)
E Endoplazmik_garipbikulum (Mazeretli )
Safir Taht ( 28 adet Ayetel Kürsi)
M Mirayvearas (19 adet Ayetel Kürsi)
M M_atruska (19 adet Ayetel Kürsi)
MelodiminEsi (Mazeretli)
B Beklenen2 (19 adet Ayetel Kürsi)
Ebrubeyazit (19 adet Ayetel Kürsi)
icecreamm (mazeretli)
E-brulim (19 adet Ayetel Kürsi )
S so sorry (19 adet Ayetel Kürsi)
Snigurucka (19 adet Ayetel Kürsi)
Dua sırasıSnigurucka arkadaşımızda . Duası ;
DUAM: Kızımı kolay doğumla sağlıklı bir şekilde kucagima almak. Ve kızımın büyüklerine karşı anne babasına karşı saygılı, sevgili olmasi.güzel huylu, guzel ahlaklı ve imanlı olması.kardesimin de sınav sonucunun hayırla sonuçlanıp mesleğini eline alması.borclarimizi kolay bir şekilde ödeyebilmek. Duama katilanlarinda ne niyeti varsa Rabbim kabbul etsin inşallah.
En geç Perşembeye kadar bitirelim ❤
Canım okudum Rabbım kabul etsintugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (19 adet Ayetel Kürsi)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (19 adet Ayetel Kürsi)
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (19 adet Ayetel Kürsi)
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (19 adet Ayetel Kürsi)
B Bademmm388 (Fatoş- kardesinin sag salim askerden gelmesi, küçük kardesinin de universite sınavını kazanması ve yavrusunu sag salim kucagına alabilmek) (19 adet Ayetel Kürsi)
hiranur3419 Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak (19 adet Ayetel Kürsi)
yalutserkan (Hatice kızı Tülay) eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ve borclarına ödeme kolaylığı (Mazeretli)
Aomine Daiki (19 adet Ayetel Kürsi)
lucina06 (19 adet Ayetel Kürsi)
E Endoplazmik_garipbikulum (Mazeretli )
Safir Taht ( 28 adet Ayetel Kürsi)
M Mirayvearas (19 adet Ayetel Kürsi)
M M_atruska (19 adet Ayetel Kürsi)
MelodiminEsi (Mazeretli)
B Beklenen2 (19 adet Ayetel Kürsi)
Ebrubeyazit (19 adet Ayetel Kürsi)
icecreamm (mazeretli)
E-brulim (19 adet Ayetel Kürsi )
S so sorry (19 adet Ayetel Kürsi)
Snigurucka (19 adet Ayetel Kürsi)
Dua sırasıSnigurucka arkadaşımızda . Duası ;
DUAM: Kızımı kolay doğumla sağlıklı bir şekilde kucagima almak. Ve kızımın büyüklerine karşı anne babasına karşı saygılı, sevgili olmasi.güzel huylu, guzel ahlaklı ve imanlı olması.kardesimin de sınav sonucunun hayırla sonuçlanıp mesleğini eline alması.borclarimizi kolay bir şekilde ödeyebilmek. Duama katilanlarinda ne niyeti varsa Rabbim kabbul etsin inşallah.
En geç Perşembeye kadar bitirelim ❤
Ben okurum mazeretim bittiE Endoplazmik_garipbikulumMelodiminEsi Kızlar aranızda okuyabilecek durumda olup tugce0640 ın payına düşen sayıyı okuyabilecek var mı
Diğer arkadaş almış eğer başka varsa okunmamış ben okuyabilirim bugün mazeretim bittiE Endoplazmik_garipbikulumMelodiminEsi Kızlar aranızda okuyabilecek durumda olup tugce0640 ın payına düşen sayıyı okuyabilecek var mı
Tuğçe'nin payına düseni okudum Allah kabul etsin inşallahE Endoplazmik_garipbikulumMelodiminEsi Kızlar aranızda okuyabilecek durumda olup tugce0640 ın payına düşen sayıyı okuyabilecek var mı