canım bence 3 gun çok 2 gun olabilir bence ama diğer arkadaşların da fikri önemli. kızlar ayrıca ben 25 haftalık hamileyim ve bebğimde down sondromu riski var. bu gece benim için dua ederseniz seinirim. ismim zeynepKizlar 1 gunde de okuyanimiz olabilir 5 gunde de. Bence bir sure belirtelim o surede bitirelim. 2 yada 3 gun. Ben mesala bugun bitiremeyecegim, kandil de baska ibadetlerde var. Ezberimde olan bir dua olmadigi icin yavasta okuyorum. Yarin tamamlarim insallah.
canım bence 3 gun çok 2 gun olabilir bence ama diğer arkadaşların da fikri önemli. kızlar ayrıca ben 25 haftalık hamileyim ve bebğimde down sondromu riski var. bu gece benim için dua ederseniz seinirim. ismim zeynep
Canim insallah degildir, saglicakla kucagina al insallahcanım bence 3 gun çok 2 gun olabilir bence ama diğer arkadaşların da fikri önemli. kızlar ayrıca ben 25 haftalık hamileyim ve bebğimde down sondromu riski var. bu gece benim için dua ederseniz seinirim. ismim zeynep
cnm sayılı dua bu her gun bir defa sayfaya bakmanı rica ediyorum o zaman 10 kişi olursak diye konuşmuştuk ancak sımdı 13 kişi olduk dolayısıyla sayı 100 degıl ben okumayan arkadaşlardan bırınden kendı sayısını eksık okumasını rıca edıcem ama bekle lutfen sayıyı belırleyelım oyle oku
Kizlar 1 gunde de okuyanimiz olabilir 5 gunde de. Bence bir sure belirtelim o surede bitirelim. 2 yada 3 gun. Ben mesala bugun bitiremeyecegim, kandil de baska ibadetlerde var. Ezberimde olan bir dua olmadigi icin yavasta okuyorum. Yarin tamamlarim insallah.
OLSUN CNM OKURSUN AMA BİR RİCAM VAR BİR ARKADAŞIMIZ 100 ADET OKUMUŞ SEN 83 YERİNE 70 ADET OKURMUSUN SALAVATIDA TOVBEYIDEBen etiketlenmediğim için başladığını göremedim kusura bakmayın. Bugün 1. Arkadaşımıza okurum inşallah. Nacizane fikrim 2 günde bir yeni kişiye geçelim bence. Ezberde olmadığından zor okunabilir
ederim cnm Takılma sakın ama tanıdıgım tum hamılelere aynı seyı soyledıler bır test varmıs cok deneyımlı degılım ama sırf o testı yaptırsınlar dıye hıc bırındede sorun olmadı hepsı sağlıklı geldi dunyaya sakın takılma Allahın ıznıyle olmaz birşey inşallahcanım bence 3 gun çok 2 gun olabilir bence ama diğer arkadaşların da fikri önemli. kızlar ayrıca ben 25 haftalık hamileyim ve bebğimde down sondromu riski var. bu gece benim için dua ederseniz seinirim. ismim zeynep
cnm bundan sonra 76 adet okuyoruz 13 kısı olduk cunku 76 adet ıstıgfar 76 adet salavat sadece sıra sana geldıgınde 88 adet okursunOkunduTövbe İstiğfar100 adet
Salaten Tüncina (Münciye)100 adet
Amin cnmmm Allah razı olsun rabbim seninde dualarını dileklerini tez zamanda avuclarına kondursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?