OLSUN CNM OKURSUN AMA BİR RİCAM VAR BİR ARKADAŞIMIZ 100 ADET OKUMUŞ SEN 83 YERİNE 70 ADET OKURMUSUN SALAVATIDA TOVBEYIDErudecute (Dikkatini çekdin diye buyuk yazdım kusura bakma :)
Cnm sayimiz fixlendi zaten yazdim ya ve bir kisinin duasina 2 gun sure veriyoruz simdi sen 2 kisiye okudun hak gecmesin zorlandigin yerde soyle ben yardimci olurum
[/QUOTE]1000 TOVBE ISTIGFAR
1000 ADET SELATEN TUNCINA
OKUMA SURESI 2 GUN
LISTE ALIMA KAPALIDIR
Arkadaşlar ben duasını bıtırıp devam etmek isteyenler için yeni listeyi yaptım. Sıra bende Hepinizden Allah razı olsun Bu mübarek gece hürmetine rabbim hepinizin dualarını avuclarınıza kondursun Amin
ARKADAŞLAR BUNDAN SONRAKI DUALARIMIZDA DUASI OKUNAN KİŞİ 88 ADET DİĞER KİŞİLER 76 ŞAR ADET SALAVAT VE İSTİGFAR OKUYACAK ARTIK SAYIMIZ FIX
Dua sahibi : O Ozzgeee
Duası:Gönlüme göre hakkımda hayırlı helinden rızkımı kazanacağım bir iş bulmak.
1-Safransari
2- O Ozzgeee
3- F Ftszynp
4-piskKo
5- N nesne
6-Patronicee
7-Sealand
8-rudecute
9-gulbera
10-evTik
11- C cansu_tr
12-Patsi53
13-eilenn
Tövbe İstiğfar
Estağfirullah El Azim ve Etübü İleyh
Salaten Tüncina (Münciye)
“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ ındeke a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”
2gun hak varsa okurum ben mazada mudurumde ıste yogun oluodu bugun ıznlıydım okurum ozamnCnm sayimiz fixlendi zaten yazdim ya ve bir kisinin duasina 2 gun sure veriyoruz simdi sen 2 kisiye okudun hak gecmesin zorlandigin yerde soyle ben yardimci olurum
İlla yinede cikicam dersen israr etmiyim ama zorlada dua olmaz
tamam cnm sayımızda 76 adet salavatta ıstıgfarda bırtek kendı duan okunurken 88 adet2gun hak varsa okurum ben mazada mudurumde ıste yogun oluodu bugun ıznlıydım okurum ozamn
O Ozzgeee ben okudum. Bitirdim allah kabul etsin. AllahSafransari nin ddualrini kabul etsin. Ama kendisinin haberi var mi basladigimizdan acaba?
okudum cnm
Safransari için okudum
Okudum.
O Ozzgeee 33 istigfar 33 salavat okudum canim
Safransari arkadaşımızın gönlündeki duası hayırlısı ile kabul olur insallah
sarfansari için okudum
Safransari için 83 er defa okudum Rabbim kabul eder inşallah
Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim Allah razi olsun. Rabbim gonlumuzdekini hayirli eylesin, dualarimizi kabul etsin insalah.
Amin canim. Cok sagolun.Safransari cnm senın duanda birtek rude gırl kaldı onunlada ozelden mesajlastım su dakıkalarda okuyordur muhtemelen Allah kabul etsin sanada tez zamanda gönlüne göre bir memuriyet nasip kısmet etsin
cnm ben birlikte okumaktan yanayım senin içinde sakıncası yoksa beraber gidelim derim neden dersen aynı zaman diliminde birbirini tanımayan 13 kişi Allaha diğer kardeşinin sıkıntısı için dua ediyor ama otekı turlu hızlı okuyan arkadaslar lısteyı tamamlayıp bıtırıyor mısal yavaşlar arkadan gelıyor bıraz boluk porcuk oluyor duanın bır kısmı 5 gun 7 gun once okunmus bır kısmı arkadan tamamlanıyor falan zaten bır kac gune daha da oturunca 1.5 gunde okuruz gıbıme gelıyor senın ıcınde sıkıntı yoksa beraber gıdelım yok sıkıntı olursada okuyabılırsın elbet
benim için sıkıntı yok canım tamam oyle yaparız sorun olmaz benim için :)cnm ben birlikte okumaktan yanayım senin içinde sakıncası yoksa beraber gidelim derim neden dersen aynı zaman diliminde birbirini tanımayan 13 kişi Allaha diğer kardeşinin sıkıntısı için dua ediyor ama otekı turlu hızlı okuyan arkadaslar lısteyı tamamlayıp bıtırıyor mısal yavaşlar arkadan gelıyor bıraz boluk porcuk oluyor duanın bır kısmı 5 gun 7 gun once okunmus bır kısmı arkadan tamamlanıyor falan zaten bır kac gune daha da oturunca 1.5 gunde okuruz gıbıme gelıyor senın ıcınde sıkıntı yoksa beraber gıdelım yok sıkıntı olursada okuyabılırsın elbet
sayfanda link paylaştım hakkını helal et canımcnm ben birlikte okumaktan yanayım senin içinde sakıncası yoksa beraber gidelim derim neden dersen aynı zaman diliminde birbirini tanımayan 13 kişi Allaha diğer kardeşinin sıkıntısı için dua ediyor ama otekı turlu hızlı okuyan arkadaslar lısteyı tamamlayıp bıtırıyor mısal yavaşlar arkadan gelıyor bıraz boluk porcuk oluyor duanın bır kısmı 5 gun 7 gun once okunmus bır kısmı arkadan tamamlanıyor falan zaten bır kac gune daha da oturunca 1.5 gunde okuruz gıbıme gelıyor senın ıcınde sıkıntı yoksa beraber gıdelım yok sıkıntı olursada okuyabılırsın elbet