LİSTEMİZ KAPALIDIR
OKUMA SURESI :
BİTİS TARİHİ:
LİSTEDEN BITENE KADAR CIKMAK YOK
ARLADASLAR BU HAFTA MALUMUNUZ KADİR GECESİ HAFTASİ O NEDENLE BAYRAMA KADAR BİR DEFA TOPLU OKUMA YAPİP BAYRAMDAN SONRA KİSİ KİSİ OKUYALİM DEDİK DİLEKLER İCİN TOPLU NİYETLENİP NİYETLER ASAGİDA YAZİYOR BİR ARKADASİMİZ KALDİ ONUDA YAZİCAM YA LATİF VE SALAVATİ MECULE OKUYORUZ
KİSİ BASİ 1386 YA LATİF 51 ADET SALAVATİ MECULE OKUYORUZ
(Bu duada 9 adet eksik ya latifi ben okurum bundan sonrasinda duasi okunan arkadasin sayisina ekleriz)
“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
“Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz HZ.
Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”
Lale kozan
O
Ozzgeee
[/COLOR]
Patronicee
rudecute
gulbera
C
cansu_tr
eilenn
@ayselcsb
cilekli_sut
evTik
@poeticcry
DUALAR
Lale kozan
Tedavisinin olumlu sonuclanmasi hamile kalip saglikli sihhatli bebeklerinin olmasi.
O
Ozzgeee
hakkinda hayirli gonlune gore bir is Hayirli rizk bol kazanc[/USER][/USER]
F
Ftszynp
rabbim peygamber egendimizin yuzu suyu hurmetine mubarek ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine sen zeynep kulunun bebeginin sag saglikli eksiksiz fazlaliksiz ayipsiz kusursuz dunyaya gelmesini nasip et. Amin
Patronicee
tedaviye gerek kalmadan hamile kalmak hayirli evlatlara sahip olmak
rudecute
Hergün şükrettirecek hayırlı bir eş ve hayırlı bir iş
gulbera
Rabbim gönül muradımı hayırlı kolay ve güzel şekilde nasip etsin
C
cansu_tr
Nişanlımla hayırlı bir yuva kurmak
eilenn
Eşime hayırlı bir iş, ablam (arzuya) ve eniştem (rıfata) şifalar ver Yarabbi.
@ayselcsb Rabbim sağlıklı ve huzurlu kötülüklerden uzak hayırlı bir iş imkanı nasip etsin
cilekli_sut
Rabbim'in sevgisini kazanıp O'na layık kul olabilmek[/USER]
@poeticcry