Cnm bende cogunluk ne derse uyacagim ama bu hafta kadir gecesi haftasi hani 3 de birinde gizli derler ve arefede mubarek gun diye en azindan iki uc kisiye okur bayramda ara veririz dedim ama dedigim gibi cogunluk ne derse ona uyacagim bende ayrilmani hic istemiyorum hamis duasi aliyoruz bizde
Ben elimden geldigince senin eksiklerinde yardimci olurum cnm sikinti yapma sen yarina insallah dahada netlesirizCnm bende cogunluk ne derse uyacagim ama bu hafta kadir gecesi haftasi hani 3 de birinde gizli derler ve arefede mubarek gun diye en azindan iki uc kisiye okur bayramda ara veririz dedim ama dedigim gibi cogunluk ne derse ona uyacagim bende ayrilmani hic istemiyorum hamis duasi aliyoruz bizde
Bende uyarım sende haklısın mübarek günler de okumak tabikide gizli sırları var bu gecelerinCnm bende cogunluk ne derse uyacagim ama bu hafta kadir gecesi haftasi hani 3 de birinde gizli derler ve arefede mubarek gun diye en azindan iki uc kisiye okur bayramda ara veririz dedim ama dedigim gibi cogunluk ne derse ona uyacagim bende ayrilmani hic istemiyorum hamis duasi aliyoruz bizde
Cnm daha okumayan arkadaslar var gec kalmadin agzina yuregine saglik
Cansucum sen ben yapariz ama herkes yapamaz onu e milletin temizligi yemek fasli vs var hamile olup kendimi iyi hissetmiyorum diyen var sen bir haftada herkesi okuyalim diyorsun ama herkes sanmam basarabilsin 84 salavati 2 gunde anca okuyoruz biliyorsun kuzum misal ben bayrami hafif geciririm bir baskasi vakit bulup oturamaz vs o sebepten hadi baslayalim sirayla sure su kadar diyemiyorum daha dogrusu kimseyi zorlamak istemiyorum ama elbette vakti olan sayimiz fixlenince oylede okur dua nasiptir birazda kime ne kadar nasipse diye bakiyorum misal bayramda zorlanarak aklini veremeyerek okumaktansa sonra ferah ferah okusun haftasonu bile bazen sarkiyor dualar simdi ben bayramda listeyi yaparim x kisinin biri okur haber veremez veya yogun olur okuyamaz veya zar zor okur uzasikca uzar duasi olanin morali bozulur o sebepten salidan pazartesiye ara verelim dedim ama senin dedigine uyalim diyorlarsa ona uyalimArkadaslar benim şöyle bi önerim var belki sizde kabul edersiniz kadir gecesine az kaldi şimdi kadir gecesine kadar bi kac arkadasa okusak diger arkadaslar bayramdan sonraya kalacağı icin haksizlik etmis olabiliriz bayrama kadar hepimizin duasini okuyup niyet etsek o şekilde okusak mesela kendimden örnek veriyorum yarin bütün arkadaslarimin duasini okuyup 100 tane salavati mecule okuyup dua edeyim öbür gün yine aynisini yapayim vs. Böylelikle ramazanin mübarek günlerinde hepimizin duasi okunmus olsun kimsenin kimseye hakki gecmesin
25 aldim cnm sen kac okumustun onuda yazki arkadaslarda alirsa kac alacaklarini bilsinlerKızlar ben evtik için duaya başladım ama çok fena güneş yanığım var. Acıdan duramıyorum. Bana yardım eder misiniz okumada?
benim söylemek istediğim evtigin duasi bitince hepimiz için toplu okunmasi kadir gecesine kadar ben bayram da okuyalim falan demek istemedim carsamba persembe cuma günlerinde hepimiz için bi kere toplu okunabilir dedim neyse benim icin farketmez zaten sadece fikrimi söyledim mübarek günlerde ismimiz anilsin diyeCansucum sen ben yapariz ama herkes yapamaz onu e milletin temizligi yemek fasli vs var hamile olup kendimi iyi hissetmiyorum diyen var sen bir haftada herkesi okuyalim diyorsun ama herkes sanmam basarabilsin 84 salavati 2 gunde anca okuyoruz biliyorsun kuzum misal ben bayrami hafif geciririm bir baskasi vakit bulup oturamaz vs o sebepten hadi baslayalim sirayla sure su kadar diyemiyorum daha dogrusu kimseyi zorlamak istemiyorum ama elbette vakti olan sayimiz fixlenince oylede okur dua nasiptir birazda kime ne kadar nasipse diye bakiyorum misal bayramda zorlanarak aklini veremeyerek okumaktansa sonra ferah ferah okusun haftasonu bile bazen sarkiyor dualar simdi ben bayramda listeyi yaparim x kisinin biri okur haber veremez veya yogun olur okuyamaz veya zar zor okur uzasikca uzar duasi olanin morali bozulur o sebepten salidan pazartesiye ara verelim dedim ama senin dedigine uyalim diyorlarsa ona uyalim
25 aldim cnm sen kac okumustun onuda yazki arkadaslarda alirsa kac alacaklarini bilsinler
Yok cnm gec olsun ama tek tek okuyalim onun enerjiside baska cunku ilerleyen gunlerde belki yuksek sayida olan bir dua icin toplu okuma yapariz sayisi yuksek bir dua degil cunkubenim söylemek istediğim evtigin duasi bitince hepimiz için toplu okunmasi kadir gecesine kadar ben bayram da okuyalim falan demek istemedim carsamba persembe cuma günlerinde hepimiz için bi kere toplu okunabilir dedim neyse benim icin farketmez zaten sadece fikrimi söyledim mübarek günlerde ismimiz anilsin diye
Yok cnm gec olsun ama tek tek okuyalim onun enerjiside baska cunku ilerleyen gunlerde belki yuksek sayida olan bir dua icin toplu okuma yapariz sayisi yuksek bir dua degil cunku