Ben Arapça bilmiyorum türkçe okunursa okurum Allahın izniyle inşallah.Ya daha duamizin bitmesine cook var ama benim aklima bise geldi kizceler hani demistikya arada yuksek sayilarida listenin hepsine 1 defalikta okuyabiliriz diye (12.000 hz yunus,9999 inna fetahna,12.000 besmele,10.000 ihlas vs gibi) hah o okumayi 70 yasin icin yapsak becerebilirmiyiz altindan kalkabilir miyiz acaba diye geldi aklima bir soriyim dedim hani 22 kisi olsak 3-4 adet dusuyor sureyide 3 gun tutariz mesela sonra bagislar tek tek (ben liste atarim size) kisilerin duasini okuruz ne diyorsunuz
Arapca bilmeyenlerimiz var elbet ama cogu kisi yeni turkceden de okuyor diye biliyorum
Bence güzel olur canım çok iyi düşündün ben latin harflerinden okuyorum sorun olmaz herhalde.
Bluedew için okudum Allah kabul etsin
Ben yasinde takilmiyorum acikcasi kendimde daha bire bir arapcadan okuyamiyorum (ben kendi kendime ogrenmeye calistim ) guvenemiyorum kendime 3 lu kuran var altta latince yaziyor takilma durumuna karsi sikisinca bakiliyor valla yalan yokBen Arapça bilmiyorum türkçe okunursa okurum Allahın izniyle inşallah.
Ben varım
LİSTE YENI KISI ALIMINA KAPALIDIR
YA SAMED ESMASI 1000 İHLAS OKUMASI
SURE: 1 GUN
KATILIMCI:26 KİŞİ
MUAF:4 KİŞİ
İSİM VE DUALAR ÖZEL MESAJDA
DUASI OKUNAN KİŞİ : BLUEDEW
Hanımlar kişi başı 134 ADET YA SAMED esması 45 ADET İHLAS SURESİ Okuyoruz DUA SAHİBİ 55 ADET İHLAS OKUYOR
Muaf olanlar yine 134 adet Esma ve Yanına bildiği okumayı sevdiği salavatlardan birini 41 adet okuyor.(mecule,tefriciye,tüncina,salavatı fatih vs vs size bıraktım)
Okumalarda muaf olanlar yeniden duaya katılanlar olacağından esma sayımız değişmesede ihlas sayımız değişeceğinden sayıya dikkat konusunda önem rica ediyorum
Allah kabul etsin
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
rudecute MUAF OKUNDU
C cansu_tr MUAF OKUNDU
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew
Krew MUAF OKUNDU
whiteroseoo
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel OKUNDU
SuUtku OKUNDU
Krew (ark)MUAF OKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
hmbg OKUNDU
umut-16 OKUNDU
@seesOKUNDU
M mer_4260 (Kar)OKUNDU
@Minik peri OKUNDU
M mer_4260 (ark)OKUNDU
miyomim OKUNDU
durkan OKUNDU
Beth18 OKUNDU[/USER]
Allah razı olsun okuyan herkesten. Rabbim dualarımızı nasip etsin inşallah amin.Bluedew cnm bitti duan rabbim kabul eylesin
Ya daha duamizin bitmesine cook var ama benim aklima bise geldi kizceler hani demistikya arada yuksek sayilarida listenin hepsine 1 defalikta okuyabiliriz diye (12.000 hz yunus,9999 inna fetahna,12.000 besmele,10.000 ihlas vs gibi) hah o okumayi 70 yasin icin yapsak becerebilirmiyiz altindan kalkabilir miyiz acaba diye geldi aklima bir soriyim dedim hani 22 kisi olsak 3-4 adet dusuyor sureyide 3 gun tutariz mesela sonra bagislar tek tek (ben liste atarim size) kisilerin duasini okuruz ne diyorsunuz
Arapca bilmeyenlerimiz var elbet ama cogu kisi yeni turkceden de okuyor diye biliyorum