DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Vazgectim arkadaslar karisicak boyle arapca turkce olayi ben yasini turkce okurken youtubedanda dinleyerek denemistim yanlisligim varmi diye o zaman yoktu bir kac peltek ses haric kalemle isaretlemistim acikcasi ona dayanarak yasin icin demistim belki benim okudugum kitapla alakalidir ama sonucta aslolan kalp istek diye bakiyorum vazgectim cogu kisi salavatlari latinceden ezberledi o zaman onada farkli dusunmek lazim oda Allah kelami ama boyle kalpte ama olacak o sebeple konuyu kapattim
İsteyen kendi okur ben oyle yapacagim
Sevgiler

Ben kuran okumayi biliyorum ama tam hakkini veremem ancak turkcesinden okurum. Nasil olacak?
Benim de durumum ayni abla Kuranda su sekilde tereddutte kalinca latinceyede geciyorum napiyim benim gayretim buna yetti a birakmista degilim Allah eksigimle
Kabul etsin ama boyle yok arapca yok latince herkesin icine sinmeyecek o yuZden vazgectim zaten herkesin duasi herkeste var kendi okuyan gonlunden gelirse digerlerinede dua eder

Eklentiler

• IMG_4480.JPG
    IMG_4480.JPG
    74,8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
LİSTE YENI KISI ALIMINA KAPALIDIR
YA SAMED ESMASI 1000 İHLAS OKUMASI

SURE: 1 GUN
KATILIMCI:26 KİŞİ
MUAF:4 KİŞİ
İSİM VE DUALAR ÖZEL MESAJDA
DUASI OKUNAN KİŞİ : KREW

Hanımlar kişi başı 134 ADET YA SAMED esması 45 ADET İHLAS SURESİ Okuyoruz DUA SAHİBİ 55 ADET İHLAS OKUYOR
Muaf olanlar yine 134 adet Esma ve Yanına bildiği okumayı sevdiği salavatlardan birini 41 adet okuyor.(mecule,tefriciye,tüncina,salavatı fatih vs vs size bıraktım)

Okumalarda muaf olanlar yeniden duaya katılanlar olacağından esma sayımız değişmesede ihlas sayımız değişeceğinden sayıya dikkat konusunda önem rica ediyorum
Allah kabul etsin

O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute MUAF
C cansu_tr MUAF OKUNDU
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew OKUNDU
Krew Krew
whiteroseoo
F Ftszynp

heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)MUAF

bir garip oblomov bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424 MUAF
hmbg hmbg
@umut-16OKUNDU
sees sees
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri
M mer_4260 (ark)
@miyomimOKUNDU
durkan durkan
Beth18 Beth18 [/USER]

Son düzenleme:
Benim için Arapça Latince fark etmez. Sonuçta ben de önceden Latince okuyordum ki arap
Vazgectim arkadaslar karisicak boyle arapca turkce olayi ben yasini turkce okurken youtubedanda dinleyerek denemistim yanlisligim varmi diye o zaman yoktu bir kac peltek ses haric kalemle isaretlemistim acikcasi ona dayanarak yasin icin demistim belki benim okudugum kitapla alakalidir ama sonucta aslolan kalp istek diye bakiyorum vazgectim cogu kisi salavatlari latinceden ezberledi o zaman onada farkli dusunmek lazim oda Allah kelami ama boyle kalpte ama olacak o sebeple konuyu kapattim
İsteyen kendi okur ben oyle yapacagim
Sevgiler
cadan okuyoruz ama yanlışlık olma ihtimali hala var. Bence fark etmez. Niyet önemli

:dua:
Sapikmisin kizim sen :KK45:bide halay cekio surda anli sanli hata yapmisim :olamaz:Allahima binnn sukur:dua: ozel mesaj atiyorum orada herbise dogru da saclarin tikelmesinden yirttim :eek: neyse gidim ben kaaada bi 100 defa nickleri karistirma yazma cezasi verim kendime hade optm goccaman :KK15:
Hahahaah alemsin vallahi sekerim:KK200::KK76:

Hanımlar kişi başı 134 ADET YA SAMED esması 45 ADET İHLAS SURESİ Okuyoruz DUA SAHİBİ 55 ADET İHLAS OKUYOR
Muaf olanlar yine 134 adet Esma ve Yanına bildiği okumayı sevdiği salavatlardan birini 41 adet okuyor.(mecule,tefriciye,tüncina,salavatı fatih vs vs size bıraktım)

Okumalarda muaf olanlar yeniden duaya katılanlar olacağından esma sayımız değişmesede ihlas sayımız değişeceğinden sayıya dikkat konusunda önem rica ediyorum
Allah kabul etsin

O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute MUAF
C cansu_tr MUAF OKUNDU
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew OKUNDU
Krew Krew
whiteroseoo
F Ftszynp

heidi1017 heidi1017
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)MUAF

bir garip oblomov bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260
B Burcu2424 MUAF
hmbg hmbg
@umut-16OKUNDU
sees sees OKUNDU
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri
M mer_4260 (ark)
@miyomimOKUNDU
durkan durkan
Beth18 Beth18 [/USER]

Yasin fikri cok guzeldi ben de cok isterim okumayi.Eskisen Arapca harflerden okurken ne yazikki zamanla unuttum.suan hakkiyla okuyamam.benim eksigim ve hatam Allah tekrar nasip etsin insallah ugrasiyorum.Yasini bende yanlis okuma korkusuyla youtubedan dinleyerek latin harflerle okudum defalarca ama salavatlarin hemen hicbirini bilmiyordum burdan okuyarak ezberledim.buyuk ihtimalle bundan sonrakilerde de ayni sey olacak yani arapcadan okuyarak ezberleyemiyecem bu yuzden icine sinmeyen olursa gonul rahtligiyla soyleyebilir.Allah ibadetlerimizi hakkiyla yapmayi nasip etsin.

Kizceler simdi vazgectim diye bir alinma kirilma darilma algilanmasin lutfen
Simdi bu arapca yeni turkce vs olayinda bir acaba olacakti arapca bilenler latince duzgun okundumu diye dusunecek latince okuyan kendinden tereddut edecek e duada tereddutte olmuyor malumunuz ondan vazgectim kisisel olarak ben takilmasamda 26 kisiyiz herkes bir degil herkesin icine sindigi birsey okuruz insallah daha zamanimiz var

Allah kabul etsin

O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute MUAF
C cansu_tr MUAF OKUNDU
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew OKUNDU
Krew Krew
whiteroseoo
F Ftszynp

heidi1017 heidi1017 OKUNDU